Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HT dveře - moje zkušenost

Od: michaelab odpovědí: 4 změna:

Zdravím Vás,

včera u nás na bytě jsme dávali nové bezpečnostní dveře Magnum od fi HT dveře. Montéři dorazili v čas a to ještě s předstihem. Při bourání původních zárubní nedali nic na zem a všechno padalo přímo na podlahu (vinyl) a to máme byt po rekonstukci. Sami řekli, že budou muset dát pozor, protože je to u nás nové... Prostě odsekané kusy betonu padaly na novou podlahu (naštěstí nic se nestalo). Teprve až po odstranění původních zárubní a očištění otvoru je napadlo, že by si tam mohli dát kartón... Co k tomu dodat...
Zbytek prací a instalace nových zárubní a dveří proběhla standartně (předpokládám). Po nasazení dveří začalo laborování. Nejprve museli zvětšit otvory (od hlavního zámku dolů) pro trny, které se vysouvají při zamykání hlavního zámku. Po té řešili zavírání. To prostě jednoduše nejde... člověk musí s dveřmi mlátit, aby celý barák věděl, že zavírám dveře. Technikem mi bylo sděleno, že je to normální, že je tam nové těsnění, a že za 14 dní by to mělo byt ok, prostě až si těsnění slehne.
Při předávání dveří jsem zkoušela zámek zevnitř (bohužel). Dveře jsem ZABOUCHLA, což už mě opravdu se*e, vyzkoušela jsem horní zámek (v pořádku). Hlavní zámek šel otočit jen na půl otáčku, takže klíč nebylo možné vytáhnout. Montér to okomentoval, že je to v pořádku, že jsou dveře zavřeny. A já mu věřila.
Po odjezdu montérů jsem doma pouklízela a vytřela podlahy. Chtěl jsem jít ven, ale jaké bylo mé překvapení, když jsem dveře ZABOUCHLA a chtěla zamknout hlavní zámek. Otočila jsem klíčem, který mě pustil jen tu půlotáčku a dále to nešlo. Řekla jsem si, že je to zamknuté, ale klíč nešel vytáhnout. Zkoušela jsem to několikrát, ale se stejným výsledkem. K tomu abych mohla klíč vytáhnout musím udělat celou otáčku. Takže mám bezpečnostní dveře, které nejdou zamknout! Mohu zamknout pouze horní zámek.
Volala jsem ihned montérům a ti přijedou až v pátek až budou mít cestu okolo. Super přístup. Takže celý týden nebudu moct pořádně zamknout celý byt.
Tak toto je moje zkušenost s HT dveře. Možná mám jen smůlu, ale i tak jak je možné že montér tvrdí něco co není pravda... působí to na mě hodně neprofesionálně a navíc když nechápu, proč mám mlátit dveřmi?!
Poradíte mi prosím co mám dělat? Mám zavolat přímo na centrálu a říct jim to? V každém případě jsem si řekla, že jim fakturu nezaplatím do té doby něž dají věci do pořádku.

P. S.: Z toho zvětšování otvorů pro trny mám pocit, že nové zárubně nejsou ve vodováze, takže mám podezření, že to neudělali dobře.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já je mám namontovaný týden

montáž proběhla celkem v klidu jen se ještě musí dodělat zednické začištění neb štukovat na nevyzrálý beton je hloupost

ale to sme domluvený ,že se to cca po dalším tejdnu dodělá

co se týče zavírání mám to podobně první dva dny to šlo docela naprd ted po tejdnu je to o mnoho lepší ale furt ne ideální

co se týče zamykání to mi odladili že to bez problému de jak hlavní tak přídavný zámek

též museli kapku protáhnout dvě díry neb byly viditelně menší než trn co do nich zajíždí asi se u výrobce futer něco nezdařilo

pokud si chcete stěžovat či práci reklamovat a na pobočce nák chybí ochota napište na tento mejl : vyklicky@htdvere.cz

nebo se dá s nima debatovat i zde :

facebook.com/...

doplněno 30.06.17 16:42: k tomu bouchání dnes sem na to koukal a ve futrech sou dva křížové šroubky viz foto ty povolíte a ten plech si povysunete trochu ven a zas se to utáhne a dveře se zavíraj jedna básen
práce na minutku
HT dveře - moje zkušenost

jirivyklicky
hodnocení

0x

Dobrý den,

pošlete na sebe kontakt na email vyklicky@htdvere.cz, pošleme k vám technika na kontrolu. Jinak je vždy lepší kontaktovat firmu ohledně řešení reklamace, jelikož diskuzní fora neslouží k nahlašování reklamací.

Jiří Vyklický

obchodní ředitel HT Dveře s.r.o.

777 807 045

krtek66
hodnocení

0x

no řeknu vám to asi tak...je to možná tak měsíc max 2 co si moje sousedka nechala od této firmy vyměnit dveře vč. futer..člověk by čeklal, že když byla shnilá si původní dveře seřidit, aby jí nebouchaly, což s nima dělala pravidelně, že každej v baráku věděl kolikrát za den jde ven a zpátky, tak nové dveře budou tiché a bude je zavírat jako slušnej člověk..samotnou práci pánů nebudu nemůžu hodnotit, ale když pominu dobu tvrdnutí betonu ve futrech tak samotné bourání a montáž byla v sobotu od 7:00 - 20:00 .. z toho 2 hodiny večer s těma dveřma mlátily jak sviňa s brankou asi z důvodu, že paní chtěla navodit zase ten zvuk bouchání jak měla doposud...osobně když se na ty dveře podívám a vynechám technickou stránku a budu komentovat jen tu vizuální...tak je to jak pěst na oko... ty zkosený futra jsou hrozný a samotnej dekor dveří vč. kování je tak spíš jako interiérovky než vchodovky...člověk si ani nemůže to kování vyměnit za hezčí...za mě asi tak..

adab*
hodnocení

0x

Pěkný video jak má montáž vypadat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]