Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte někdo zkušenost s vrtacím kladivem z lidlu značky PARKSIDE (PBH 1500 C3)? Přemýšlím o jeho koupi, ale trošku mě odrazuje hlučnost (106 dB). Mám v plánu jej pořídit do paneláku pro případ, že budu potřebovat něco vyvrtat.
otázek na téma parkside tu je už několik. pokud uvažujete pro domácí použití,poměr kvalita-cena je hodně dobrý. nářadí od parksidu má proti profi některé nevýhody,je třeba těžší,ale na doma stojí za to. mmchdm,já jejich stroje kupuji a používám v práci,čili zátěž na úrovni profi a zatím nejsem zklamán...
Já nečekám, že to bude bůh ví co Jen potřebuji vrtačku, co si poradí s betonem, když budu chtít vyvrtat díru a nebude to trvat půl hodiny. Jak je na tom toto vrtací kladivo s hlučností? Jsou vrtací kladiva tak hlučná? Nebo je to tím, že se jedná o levné zařízení?
Jsou to kvalitní stroje - na hobby stačí. Na vrtání do betonu pak musíte použít kvalitní vrták do betonu - jinak je jakákoliv vrtačka k ničemu...
Kupte v LIDLU a sady vrtáků kupte pořádné - kvalitní...
Když ještě tatík dělával v NAREXu, byla tam kvalita. Dnes už taky kupují materiál kdo ví kde a orazí svým znakem... taky místo 500 lidí je ve fabrice 20 pracantů a 30 managerů...
Dnes bych doporučil raději vrtaky-vrbovsky.cz/...
Když vrtáte - do betonu - potřebujete příklep. Hlučnost motoru je pak v porovnání s ránou do betonu 00prd - neřešte hlučnost, nevrtejte v noci ani v neděli k obědu.
to, že potřebujete vrtat do panelu je sice pěkný, ale je beton a beton. Paradoxně to řešil kolega v práci. Zlíňáci jsou na to experti. Tam když potřebujete něco vrtat do betonu tak se vás nejdřív zeptají kde to chcete vrtat. Jestli ve Zlíně nebo v UH. Jedne je beton, že ho provrtáte prstem a jinde je takovej, že se na to musí vzít vrtačka za 10titisíce
Mam osobne pouzivam PBH1500c3 odskusane vrtanie sekanie do betonu v pohode v porovnani s OK EDH 1100 MX z byvaleho baumaxu o trosku slabsie i ked vyrobca uvadza ze by malo mat silu uderu 5j a to ok-cko ma nejakych 3.7j mozno moj subjektivny nazor. Vrtanie do betonu jak do masla , trosku hlucnejsia ale nevrtame non stop a kazdy den , miesanie materialu koli nastaveniu otacok uplne v pohode, zivotnost neviem ale to OKcko mi vydrzalo 8 rokov a to dostalo riadne na pi..cu, uvidim co to lidlacke kladivo, mam okrem toho aj PAH 1300 a to ma milo prekvapilo trebalo mi rozbijat staru betonovu + kopa kamena vodovodnu šachtu a hravo az na zopar momentov si s tym poradilo. zivotnost tak dostalo tiez riadne do tela a zatial bezi uvidim co po dalsej praci zatial som spokojny, co neodporucujem je nekupujte vibracne brusky odisli mi uz dve sice mi vratili peniaze ale boli to shity, co sa este oplati kupit je kotucova pila tou zrezavam dvere ak mi treba nesklamala, carbobrusky alebo slangovo flexy mala aj velka, priamociara pila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.