Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špunty do uší

Od: qerulant odpovědí: 5 změna:

Ahoj, potřebuji poradit nějaké špunty do uší, co nejlépe utlumí (ideálně úplně) celkem nahlas hrající rádio asi 2m od mé osoby.

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

1x
Žádné špunty neutlumí zvuk úplně, není to možné.

svatoslav
hodnocení

0x

Tak v lékárně mají více různých druhů, poradí vám... já používám ty nejlevnější za 9 Kč, ale moc to nepomáhá...

hodnocení

0x

Já jsem při ranním cestování vlakem tlumil hlasitý hovor o ničem dvou spolucestujících ostentativním nasazením velkých plechových sluchátek ála Otík z vesničky...

Je pravdou, že ideálně neutlumily, ale ty treperendy pochopily, že nasazuji sluchátka kdykoliv začnou hlasitě kecat systém bla bla bla. Buď se trochu ztišily, nebo zmlkly úplně.

A párkrát mi poděkovali i další většinou spící spolucestující za zákrok...

Pokud nepomohou špunty, zkuste další, tentokrát Vaše celkem nahlas hrající rádio naladěné samozřejmě na jinou stanici. Jak se do lesa volá...

hodnocení

0x

Tenhle problém bych já řešila tak, že bych tomu, kdo rádio poslouchá, koupila pohodlná bezdrátová sluchátka. ;)

defuser
hodnocení

0x

Výborná tlumící jsou ED 4FIT. Ty tlumí opravdu hodně. Sám je používám, při práci se stroji. Ale žádná sluchátka neodfiltrují veškerý zvuk. Musel byste koupit audiosluchátka a poslouchat hudbu nebo audioknihy, to pak zmizí zvuky úplně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]