Nejste přihlášen/a.
Ahoj,jak vubec pomoci pe-pa nejlepe rozpalit gril?...Je lepsi drevene uhli nebo drevene brikety?Mam kulaty gril kde je dno,pak mam jednu mrizku a pak nad tim dalsi.
Jaka je nejlepsi varianta?dole dat pepo a na to trisky,pak dat mrizku a tam naskladat uhli,nad to dat mrizku na maso a zavrit gril na deset minut?
Jaka je nejlepsi varianta?dole dat pepo a na to trisky,pak dat mrizku a tam naskladat uhli,nad to dat mrizku na maso a zavrit gril na deset minut?
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kepler*
1x
Pe-po bych na grilování (tedy na podpal) nikdy nepoužil. Je to pěkný ksindl, který zasmradí kdeco. Pěkně tradičně: suché třísky, dřevo, nakonec dřevěné uhlí. Stačí jedna sirka.
terribor
1x
No a pokud grilujete někde , kde je 230 V, tak nejlepší k rozpálení je použít horkovzdušnou pistoli.
Otázka jestli uhlí nebo brikety - Když máš speciální rouru na roztopení briket, je to jedno. Bez roury budeš mít uhlí roztopené dřív ale zase ti dřív dohoří. Pokud na grilování spěcháš, nemáš rouru na brikety , tak se ti většinou správně rozpálí až když máš hotovo a jdeš pryč.
doplněno 22.06.17 05:22: m.heureka.cz/...
doplněno 22.06.17 05:22: m.heureka.cz/...
Prodává se i neznackovy, ale Weber ho má vychytanejsi a hlavně je nesmrtelný. Stačí do něj nasypat brikety, pod ním zapálit a za 20 minut jsou brikety ukázkově rozpálené.
Správně je k tomu podpalovač. Já dělám 10cm dlouhé třísky, z nich postavím malou hranici, kterou zapálím a na ni postavím tento komín.
Pepo používám, kostku rozctvrtim, takže ho tam přijde malinko a jsem si jistý, že tím žárem se z briket dostane všechno dřív než začnu grilovat.
Správně je k tomu podpalovač. Já dělám 10cm dlouhé třísky, z nich postavím malou hranici, kterou zapálím a na ni postavím tento komín.
Pepo používám, kostku rozctvrtim, takže ho tam přijde malinko a jsem si jistý, že tím žárem se z briket dostane všechno dřív než začnu grilovat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]