Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych do pracovny položil novou pvc podlahu. Nechci plovoučku, nechci nic, co se sestaví. Chci kus přímo na míru. Problém je, že místnost má rozměr 5m na délku a cca 2,4m na šířku. Málokde jsem zatím našel 5m metráže. Navíc jsem se rozhodl investovat max 2500Kč. Myslíte, že se dá někde tohle sehnat? Ideálně by vyhovovalo, kdybych do prodejny mohl zajet a vše prohlédnout, nechci takovou věc objednávat přes internet, protože vrátit se na míru řezané kusy podlah už nedají. Doporučíte mi někdo nějaké obchody s přijatelnými cenami v okolí Plzně, Prahy nebo Ústí nad Labem?
Děkuji
Co znamená "5 metrů metráže"? Jako, že chcete roli širokou 5 metrů? Těch bude fakt málo. Naopak v šíři 3m je výběr slušný. Vše ale závisí na tom, zda chcete pokládat na dél nebo na šíř (u některých vzorů je to jedno).
V každém případě pořídit 12,5m2 - 15m2 za 2500 Kč bude oříšek (má-li výsledek být k něčemu). Doporučuji si ujasnit požadavky na PVC a potom teprve začít vybírat.
Oni mají důvod proč mají takové metráže..je to hlediska váhy a manipulace..Cokoliv co je delšího jak 3m je na otáčení se špatné
Nekupujte kus přímo na míru! Zeď může někde být křivá nebo "z vinkla". Tedy není pravý úhel. Pak je neřešitelný problém. Kupte o kousek větší! Já jsem kupovala velmi kvalitní PVC do velké kuchyně, podobných rouzměrů jakou vy uvádíte, ale s výřezy pro linku a také pro chodbičku ke dveřím.. Chlapi mi nové lino rozložili na trávník a na něho staré. Řezali podle starého. Byl to můj nápad, oni řvali, ale bylo to opravdu nejspolehlivější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.