Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit lihový fix ze zdi?

Od: ladyannn odpovědí: 5 změna:

Měli jsme na zdi v pokojíčku namalované obrázky-obrys lihgový fix a barvičky tempery-barvy po prvním nátěru v poho,ale jeden obrázek-ten největší nám nechce pusti obrys z lihové fixy,máme na tom už tři nátěry neředěnou barevnou barvou a furt nic,teď jsme to potřeli sádrou,ale moc šancí tomu nedávám,nemáte někdo podobnou zkušenost?Budu vděčná za jakoukoliv radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

galatea*
hodnocení

0x

Oškrabat, novou omítku a malbu. Nic jiného mi nezabralo.:(

ladyannn
hodnocení

tak to by mě manžel praštil asi rovnou:)no myslím,že tma asi obrys bude na pořád:)

jabraka*

Pořád na to koukám,jaká tma,ale už se směju!Ale je tu ještě jedna možnost.Špachtlí za mokra seškrábat malbu z toho místa,co jen to půjde.Na vyškrábané místo nanést finální stěrku širokým nerezovým hladítkem.Po zaschnutí přebrousit brusnou síťkou a může se malovat.

JABRAKA

hodnocení

0x

Přetáhněte stěnu světlou jednobarevnou tapetou a eventuálně dolaďte odstín jedním nátěrem barvou, kterou jste použili na ostatní stěny. Pozor při tom na odmočení tapety!

doplněno 02.10.09 11:00:

Ještě mně napadlo, že by se poslední malba mohla omýt a dotyčné místo před novým nátěrem zafixovat vodním sklem.

ladyannn
hodnocení

Všem moc děkuji za rady:)Nakonec to vypadá,že pomohlo když jsme to přejeli sádrou.slabou vrstvou-ale dělali jsme to asi dvakrát a teď jsme to dvakrát přetřeli malbou a myslím,že to bude ok,takže v´šem moc děkujiii

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]