Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
shanim (marne) koncovky na listy nad kuchynskou deskou. Chybi mi jedna prava, dve leve a vnejsi roh. Ptal jsem se uz v OBI a v Baumaxu a tam je nemaj. Poradi mi nekdo, kde je v Praze (nejlepe 10) sehnat? Diky.
co takhle kontaktovat firmu Rehau. našel jsem to hned a dokonce firma Rehau sídlí v Čestlicích. tipuji model Rauwalon Trend Line 118. jistě poradí
ještě jsem v rychlosti nakoukl do sortimentu Demos Uhříněves, také dělají Rehau
Diky, dneska se zajedu do Demosu mrknout.
Tak v Demosu meli velky kulovy, prej uz maj tak pet let jineho dodavatele a nabizel mi tam jine koncovky. Kdyz jsem rekl, ze mi na ty listy doma asi sedet nebudou, takze nechapu, proc mi je nabizi, tak byl dost prekvapen. Nakonec jsem z nej jeste dostal, abych to zkusil mozna v Moebelixu nebo Asko nabytku. Ale kvuli par koncovkam tu jezdim po vsech certech To se vyplati. I truhlar mi rikal, ze Demos to mit bude. No tak uvidime.
JEte jsem napsal na Rehau, tak snad mi poradi, kde to sehnat.
Padadam tam...
Dobrý den,
tyto těsnicí lišty za pracovní desky (RAUWALON 118) v ČR bohužel již delší dobu neprodáváme. K dispozici proto nejsou ani potřebné tvarovky. Doporučuji proto vyměnit celou těsnicí lištu.
Přeji hezký den.
S pozdravem
Roman Šena
Oddělení výrobků pro nábytkářský průmysl
REHAU, s.r.o., Obchodní 117, 251 01 Čestlice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.