Nejste přihlášen/a.
2x
co takhle kontaktovat firmu Rehau. našel jsem to hned a dokonce firma Rehau sídlí v Čestlicích. tipuji model Rauwalon Trend Line 118. jistě poradí
doplněno 18.06.17 18:55:
ještě jsem v rychlosti nakoukl do sortimentu Demos Uhříněves, také dělají Rehau
Diky, dneska se zajedu do Demosu mrknout.
doplněno 21.06.17 07:34:
Tak v Demosu meli velky kulovy, prej uz maj tak pet let jineho dodavatele a nabizel mi tam jine koncovky. Kdyz jsem rekl, ze mi na ty listy doma asi sedet nebudou, takze nechapu, proc mi je nabizi, tak byl dost prekvapen. Nakonec jsem z nej jeste dostal, abych to zkusil mozna v Moebelixu nebo Asko nabytku. Ale kvuli par koncovkam tu jezdim po vsech certech
To se vyplati. I truhlar mi rikal, ze Demos to mit bude. No tak uvidime.
doplněno 21.06.17 07:42:
JEte jsem napsal na Rehau, tak snad mi poradi, kde to sehnat.
0x
Padadam tam...
Dobrý den,
tyto těsnicí lišty za pracovní desky (RAUWALON 118) v ČR bohužel již delší dobu neprodáváme. K dispozici proto nejsou ani potřebné tvarovky. Doporučuji proto vyměnit celou těsnicí lištu.
Přeji hezký den.
S pozdravem
Roman Šena
Oddělení výrobků pro nábytkářský průmysl
REHAU, s.r.o., Obchodní 117, 251 01 Čestlice
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.