Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncovky na listy u kuchynske desky (Rehau)

Od: kolicek* odpovědí: 10 změna:

Zdravim,

shanim (marne) koncovky na listy nad kuchynskou deskou. Chybi mi jedna prava, dve leve a vnejsi roh. Ptal jsem se uz v OBI a v Baumaxu a tam je nemaj. Poradi mi nekdo, kde je v Praze (nejlepe 10) sehnat? Diky.

Koncovky na listy u kuchynske desky (Rehau)
Koncovky na listy u kuchynske desky (Rehau) #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prazskejpepik*
hodnocení

2x

co takhle kontaktovat firmu Rehau. našel jsem to hned a dokonce firma Rehau sídlí v Čestlicích. tipuji model Rauwalon Trend Line 118. jistě poradí

doplněno 18.06.17 18:55:

ještě jsem v rychlosti nakoukl do sortimentu Demos Uhříněves, také dělají Rehau

kolicek*

Diky, dneska se zajedu do Demosu mrknout.

doplněno 21.06.17 07:34:

Tak v Demosu meli velky kulovy, prej uz maj tak pet let jineho dodavatele a nabizel mi tam jine koncovky. Kdyz jsem rekl, ze mi na ty listy doma asi sedet nebudou, takze nechapu, proc mi je nabizi, tak byl dost prekvapen. Nakonec jsem z nej jeste dostal, abych to zkusil mozna v Moebelixu nebo Asko nabytku. Ale kvuli par koncovkam tu jezdim po vsech certech :) To se vyplati. I truhlar mi rikal, ze Demos to mit bude. No tak uvidime.

doplněno 21.06.17 07:42:

JEte jsem napsal na Rehau, tak snad mi poradi, kde to sehnat.

Tak nejezděte. Pošlete fotky výrobci, ať vám poradí nebo je rovnou prodá, pokud to jde.

kolicek*

To jsem nakonec presne udelal, napsal jsem na firmu, co shanim (vc. fotek) a at mi poradi kde (ci treba rovnou u nich) to mohu koupit. Jestli tohle nevyjde, tak uz nic. Diky.

jabraka*
hodnocení

2x

Já jsem nahradil koncovky kouskem polystyrenu,který jsem nacpal do profilu a ostrým nožem zaříznul,Na povrchu jsem nanesl vrstvičku bílého silikonu.

JB

kolicek*

Diky za radu, asi to bude to, co nakonec udelam, protoze koncovky jiz nejspis nesezenu.

hodnocení

0x
Divil bych se, kdyby tohle v hyper, super, mega krámech měli.
Poohlédni se po prodejnách pro truhláře. Nějaký dřevosklady a podobně.

kolicek*
hodnocení

0x

Padadam tam...

Dobrý den,

tyto těsnicí lišty za pracovní desky (RAUWALON 118) v ČR bohužel již delší dobu neprodáváme. K dispozici proto nejsou ani potřebné tvarovky. Doporučuji proto vyměnit celou těsnicí lištu.

Přeji hezký den.

S pozdravem

Roman Šena

Oddělení výrobků pro nábytkářský průmysl

REHAU, s.r.o., Obchodní 117, 251 01 Čestlice

hz
hodnocení

0x

Zdravím, v OBI je seženete, sice drahé, ale sedí i na profil Rauwalon 118, vyzkoušeno:

Koncovky Compact antracitové 3,5 cm x 2,5 cm:

obi.cz/...

Vnitřní roh Compact antracitový 3,5 cm x 3,5 cm:

obi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]