Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Délka programu u myčky

Od: sansnomf® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, známý mi daroval starší typ italské myčky zn. ARDO, typ LS 9239 A. Podotýkám, že v mém manželství jsem za myčku nádobí používal svou manželku, dceru a občas i sebe, takže s tou automatickou nemám žádné zkušenosti. Stáhl jsem si návod k použití, vyčistil, co jsem uznal za vhodné. Mohl by mi někdo zasvěcený napsat délky jednotlivých 5 programů? Nejsem si jistý, že je vše v pořádku. Děkuji za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Asi vám nikdo přesnou délku nedá. Záleží na značce a hlavně na programu. Někdy dáte "jen" eco, voda není vařicí, ale myje dlouho, odmočí a umyje dobře a nespotřebuje tolik elektřiny. Klidně i hodinu a půl. Musíte si odzkoušet jednotlivé programy. Ale téměř se 2 hodinami počítejte. Tak nějak. + -. Nic se neděje, vy se nemáčíte. ;) Co vydáte na elektřině, to ušetříte na vodě, kdybyste myl pod tekoucí vodou nebo měl nádobí ulepené ze škopku.

hodnocení

Děkuji za Váš názor. Tak to mám asi smůlu. Vyzkoušel jsem střední program pro střední znečištění a po pěti hodinách provozu jsem ztratil nervy a přístroj vypnul. Nádobí bylo stejně špinavé a jen trochu orosené. Vyčistil jsem trysky, vyměnil sůl, pustil program na oplachování a přístroj jen spokojeně vrčí. Ten známý neměl důvod mě ošidit, prostě smůla. Takže návštěva v Ekodvoře.

Ještě dodám.
Známý,neznámý,nevěřím...
---
Značka Ardo není kvalita !
Pokud budete v budoucnu kupovat myčku,tak opravdu kvalitní,značkovou.
hodnocení

Snad máte pravdu, naštěstí na netu najdete testy myček, které vypadají věrohodně. Můžete mi něco doporučit Vy?

Testy znám.
arecenze.cz/...
---
Nechlubím se,ani sem nedávám reklamu !
Mám právě Whirlpoolku.
Skvělé jsou i Boschky.

hodnocení

0x

Ještě mě napadlo, oplachuje bez problémů? Pak, když se vám nechce jít do nové, umyjte ve dřezu a mydlinkové naskládejte do myčky, jen na opláchnutí. Polovina práce!

doplněno 18.06.17 10:07:

Jasně že jo, ale napsala jsem to proto, protože pán píše, že mu darovaná myčka nefunguje tak, jak má. Navíc, v několika am. filmech jsem si tohohle všimla. Umyla v dřezu s mydlinkami a do myčky naskládala. Určitě je úspora vody veliká. A také je něco jiného, když je plný barák anebo jeden člověk.

sebod*

no, nevím, nevím. Než to do myčky naskládám a potom zase vyndám, tak mám opláchnuto v dřezu. ;)

hodnocení

Bohužel to vypadá, že myčka je šmejd. Vyzkoušel jsem všechny programy včetně oplachovacího, vrčí jedna radost, ale vodu nebere, i když jsem se přesvědčil, že přívod je v pořádku. Děkuji vám všem za váš zájem, pomohli jste mi vyřešit bleskově jeden problém. Koupím novou, asi to bude Boschka.

Dobrá volba *palec*

sebod*
hodnocení

0x

A co ten známý? Tomu myčka fungovala? není v tom někde jenom nějaký malý zádrhel?;)

hodnocení

Nemám důvod mu křivdit. Měl to doma k nepotřebě, tak mi to dal za flašku. Darovanému koni ze zadku voní. Bohužel i když jsem si pečlivě prostudoval návod a pročistil, co se dalo, myčka nemyla. Nejsem typ kutila, abych se v tom více šťoural. Ale díky za otázku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]