Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupili jsme nový nerezový topný žebřík do koupelny na ručníky. Mám k tomu i topnou tyč s kabelem do elektriky.
Dá se to nějak vymyslet, aby žebřík sám udržoval určitou teplotu po nějakou dobu a pak se sám vypnul? A v případě potřeby, že by se sám zapnul nebo aspoň aby to šlo zapnout nějak ručně kromě zapnutí kabelu do zásuvky.
Jde mi právě o to, abych nemusel při každém použití dávat/vytahovat kabel do/ze zásuvky.
Řešením možná bude topná tyč s integrovaným termostatem, ale jistý si nejsem.
Děkuji za informace.
Nektere zebriky maji v sobe termostat. Pokud nema, tak snimat teplotu a zapojit termostat. Lze to kombinovat i s casovym spinacem.
Asi nejsnáze přes programovatelný časovač do zásuvky, který se sepne třeba na dvě hodiny denně v době levného tarifu elektřiny. A teplotu neřešit.
Spíš tehdy když se koupu, ne? Co vám bude platné když se sepne třeba uprostřed noci, nebo během dne když jste v práci :D
Můžete mi napsat kolik místa to zabere v zásuvce? Každý centimetr je v bytě dobrý a ještě, když do toho půjde vidlice od topného tělesa, tak to bude ještě větší.
A má to krytí odpovídající do koupelny?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.