Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci si koupit v LIDLu vrtací kladivo PARKSIDE. Prodávají toto zboží standartně nebo jen když je v akci?
Parkside je obchodní značka Lidlu pro "kutilské" zboží. Prodávají ho standartně, ale ne nepřetržitě. Obvykle to bývá poměrně kvalitní nářadí, na které Lidl zajišťuje nejen záruční, ale i pozáruční opravy
@marekb: Lidl obvykle soustřeďuje neprodané zboží z akcí na několik málo prodejen. Zkuste se zeptat ve vaší Lidl prodejně, možná vám zjistí, kde by se ještě dalo koupit, ale nesmíte se nechat jen tak odbýt. Další možnost je zavolat na infolinku Lidl 800 115 435 a tam byste také tu informaci mohl získat.
Zdravím,
jedná se o zboží prodávané pouze v akci, poté do vyprodání zásob. Čas od času se objeví na prodejně třeba pár kusů mimo akci, ale to je o náhodě - systém kdy, jak a proč tomu tak je jsem nezkoumal.
Pokud nechcete čekat na akci, dnes už se dá využít německý e-shop LIDLu (u nás zatím není, ale výhledově by snad měl být také), konkrétně vrtací kladivo tam v současné době mají toto (přesně toto mám a spokojenost) - jinak LIDL prodává podobných strojků několik typů - od příkepové vrtačky až třeba po bourací kladivo (to ale, pokud mi něco neuteklo, bylo v nabídce zatím pouze 1x a bylo také podstaně dražší než to z odkazu výše).
Jak je to s objednáváním, dopravou a placením v e-shopu vám ale neporadím, to netuším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.