Nejste přihlášen/a.
dobrý den, podkládate truhlíky s květinama na venkovních parapetech? proč? aby se nepodřel parapet od nožiček truhlíku, ikdyž je plastový, mě to parapet podřelo. Tak přemýšlim čím to podložit. Až to zase není kus hadru, až to trošku vypadá, a neklouže to, a ani truhlík až po tom neklouže.
pochlubte se prosím, pokud něco také máte. díky
Máme parapety mramorové a rovné, nemusím podkládat. Ale na chalupě jsme měli plechové a se spádem, na nichž truhlíky měly tendencí sjíždět. Stačilo po stranách podložit 5cm širokými kousky gumy z duše od jízdního kola a držely. Celou tu duši jsme naporcovali na oválky, takže guma byla vlastně dvojitá.
Ničím nepodkládám. Hadřík, bude hnít a bude semeništěm bakterií. Dřívka budou nadzvedávat dno jen někde a to se truhlíku nebude vůbec líbit. Nějaký umělotina bude akorát na udržování mokra. A všechno bude klouzat. ten plech sice lituji, ale nic jsem nevymyslela lepšího, zvláště pak, když plech mám hodně úzký.
Ano, podkládám, vloni došlo k tragédii, dva truhlíky a v nich muškáty, tak mohujtně kvetly a rostly, snad půl metru a pak mne syn zavolal, pojd se podívat, co se stalo...no, převážily se. Vloni jako první pomoc jsem je podložila umělohmotnými lištami a letos jsem již měla připravené dřevěné, takže jsou pěkně v záklonu. Co se týká podrápání, tak truhlíky mám umělohmotné, nikdy mi nic nepodrápaly.
Vlastně mám i keramický truhlík a květináče, také nic nepodrápaly, nijak s nimi nešoupu. A co kdybyste použila takové ty dřevěné nebo korkové podložky pod horké hrnce, ve vietnamské prodejně mají docela levné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.