Nejste přihlášen/a.
milí rádcové, potřebuji nové vstupní dveře, nejlíp dřevěné, a řeším tento problém - je to starý dům na jílovité půdě, proto dost pracuje, praskají stěny - volili byste dřevěné dveře s masivu +dřevěný rám, nebo +kovová futra?
pokud jsou to první dveře, které musí potencionální lupič překonat, aby se dostal do bytu/domu tak 100% kovová bezpečností futra a dveře ..a futra zabetonovat a přikotvit do stěny
krtku díky, ale mně ani tak nejde o bezpečnost - případný lupič může vypáčit dřevěné okno - potřebuji vědět, jestli ten dřevěný rám nebude taky pracovat - chci, aby mi dveře šly otvírat a doléhaly i v příštích letech
na to vám nikdo neodpoví..barák pracuje celý život..dřevo nemusí být vyschlé..je tam moc proměnných
Z vlastní zkušenosti. Vchodové dveře do domu mám dřevěné+dřevěná futra. Po sedmi letech je to tak všechno zkroucené, že jdou ven a objednávám plast.
Kryté přístřeškem, takže na ně přímo nepršelo
Ano, byl to masiv, na zakázku dělané.
a sakra - díky za zkušenost, a měl jste je vystavené dešti apod. nebo kryté?
a byl to masiv?
tak to je mazec...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.