Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové vstupní dveře a futra

Od: minda® odpovědí: 6 změna:

milí rádcové, potřebuji nové vstupní dveře, nejlíp dřevěné, a řeším tento problém - je to starý dům na jílovité půdě, proto dost pracuje, praskají stěny - volili byste dřevěné dveře s masivu +dřevěný rám, nebo +kovová futra?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

pokud jsou to první dveře, které musí potencionální lupič překonat, aby se dostal do bytu/domu tak 100% kovová bezpečností futra a dveře ..a futra zabetonovat a přikotvit do stěny

hodnocení

krtku díky, ale mně ani tak nejde o bezpečnost - případný lupič může vypáčit dřevěné okno - potřebuji vědět, jestli ten dřevěný rám nebude taky pracovat - chci, aby mi dveře šly otvírat a doléhaly i v příštích letech

krtek66

na to vám nikdo neodpoví..barák pracuje celý život..dřevo nemusí být vyschlé..je tam moc proměnných

Z vlastní zkušenosti. Vchodové dveře do domu mám dřevěné+dřevěná futra. Po sedmi letech je to tak všechno zkroucené, že jdou ven a objednávám plast.

doplněno 06.06.17 12:55:

Kryté přístřeškem, takže na ně přímo nepršelo

doplněno 06.06.17 13:07:

Ano, byl to masiv, na zakázku dělané.

hodnocení

a sakra - díky za zkušenost, a měl jste je vystavené dešti apod. nebo kryté?

doplněno 06.06.17 13:06:

a byl to masiv?

doplněno 06.06.17 13:12:

tak to je mazec... *ee*

mire*

Tak to musel být opravdu aušus. Já mám dřevěné dveře a futra už 35 let a všechno v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]