Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak správně motat šňůru na sušák

Od: 19tdi96kw odpovědí: 4 změna:
Hojte. Vyměnil jsem staré vlákna od sušáku a dal nová. Začínal jsem od tyče směrem ven. Nejen že nestačila 1 role šňůry ale absolutně ta šňůra není napnutá ani když to už víc napnout nejde přes samotný susak. Máte někdo rady od kama začít a jak mám navázat kdyz mi zrovna skončí šňůra mezi držáky?
Jak správně motat šňůru na sušák

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

19tdi96kw
02.06.17 20:30
hodnocení

Jak správně motat šňůru na sušák #2

hodnocení

0x

Trošku ten mechanismus před namotáváním povol. Prostě to musíš předepnout... Nakolik, to zjistíš praxí, asi to bude chtít víc pokusů. Napni po navinutí a bude jak struna. A posekej si zahradu :)

19tdi96kw
hodnocení

To je další problém nejde povolit nůž. Ten už je moc tupý.
Já ho v případě potřeby přebrousím bez demontáže přímo na sekačce. Úhlovou bruskou.
Pokud nemáš úhlovou, jde to také vibrační nebo excentrickou.
Přinejhorším také pilníkem...
.
Šňůru nenatahuj celou najednou, lépe se napíná jen jedno "kolo". Prostrčím kolem dokola , zavážu, druhý (dlouhý) konec povytáhnu zpátky a po cvičném našponování ustřihnu s rezervou na uzel. Lépe se to dělá ve dvou, druhý podrží natáhnuté, než zavážu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]