Hojte. Vyměnil jsem staré vlákna od sušáku a dal nová. Začínal jsem od tyče směrem ven. Nejen že nestačila 1 role šňůry ale absolutně ta šňůra není napnutá ani když to už víc napnout nejde přes samotný susak. Máte někdo rady od kama začít a jak mám navázat kdyz mi zrovna skončí šňůra mezi držáky?
Trošku ten mechanismus před namotáváním povol. Prostě to musíš předepnout... Nakolik, to zjistíš praxí, asi to bude chtít víc pokusů. Napni po navinutí a bude jak struna. A posekej si zahradu
19tdi96kw
To je další problém nejde povolit nůž. Ten už je moc tupý.
Já ho v případě potřeby přebrousím bez demontáže přímo na sekačce. Úhlovou bruskou. Pokud nemáš úhlovou, jde to také vibrační nebo excentrickou. Přinejhorším také pilníkem... . Šňůru nenatahuj celou najednou, lépe se napíná jen jedno "kolo". Prostrčím kolem dokola , zavážu, druhý (dlouhý) konec povytáhnu zpátky a po cvičném našponování ustřihnu s rezervou na uzel. Lépe se to dělá ve dvou, druhý podrží natáhnuté, než zavážu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.