Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
asi před měsícem jsme si pořídili novou pračku (Beko WMY 61243 CS PTLB1), v pohodě pere, s programy jsem taky spokojená, navíc se při ždímání ani nehne a je tichá.
Ale teď už jsme si asi u třetího praní všimli, že i když dáme klasický program (Bavlna eco), který trvá necelé tři hodiny, tak si pračka sama čas praní zkrátí. Ale ne na začátku, abych s tím počítala, to by bylo fajn, jenže ona třeba do konce programu zbývá hodina a půl a zničehonic to skočí jen na 30 minut! Takže celkově pere třeba necelé 2 hodiny.
Pračku nedáváme plnou, takže chápu, že si asi zkrátí čas, protože je tam třeba poloviční náplň (je to přeci "chytrá" pračka), ale podle mě by to měla přeci ukázat na začátku praní, kolik času bude prát.
Máte s tím někdo taky nějakou zkušenost? Dělají to tyhle "chytré" pračky normálně nebo je to spíš porucha a nezbývá než se obrátit na servis?
Budu ráda, když někdo poradí, třeba jen zbytečně plaším.
Předem díky moc za všechny případné odpovědi.
Máme as 4 roky AEG a dělá to také.Na začátku je daný čas pro praní a ten si pak ona sama změní podle toho jak uzná za vhodné.Takže je nakonec vypráno i o hodinu dřív.Byla jsem z toho ze začátku také překvapená ,protože naše minulá pračka prala 1,5 hodiny na 60 stupňů pokaždé .Vůbec nezáleželo kolik v ní je prádla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.