Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kubík vody na litry

Od: 2maky odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,
na vodoměru máme hodnotu 819,278 m3 = kubíků (?). Kdybych to chtěla na litry, kolik to je?

Moc děkuji předem.

Kubík vody na litry

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

10x

Dobrý den, je to 819 278 litrů. 1 m3 (kubík) je 1000 litrů. Zdravím!

hodnocení

2x

vlastně když pominete desetinnou čárku za černými čísly a přečtete to jako jedno číslo je to v litrech. :) Tedy 819278 litrů nebo 819 kubíků (m3).

michalka*
hodnocení

0x
Dobrý den, zajímá mě když mám na měřáku 00086m3 kolik je to kubíků a na druhém měřáku mám 32, 2915m3. Děkuji za odpověď.
peter23p*

m3 = kubík

michalka*

To vím, ale přijde mě divné, že u té teplé není žádný jakože čárka, protože třeba za měsíc to mám např.z 78 na 86, tak že to jako sama spotřebuji 8 kubíků za měsíc, i když s vodou šetřím?

vilik*
8 kubíků teplé vody měsíčně pro jednoho je dost. Zkuste sledovat, jestli se hýbe i když neodebíráte, třeba přes víkend. Ty dva dny to jen o studené vydržíte. V případě pohybu vodoměru ihned reklamujte.
Ale není to spíš 8 kubíků studené a poloviční množství z druhého měřidla teplé? 12 celkem měsíčně je pořád dost, ale vana, záchod, může být.
Vložte fotku vašeho měřidla teplé vody, pak budeme moudřejší. :)

jenda2*
hodnocení

0x

Na počítadle zprava: litry, desítky, stovky, černá jsou kubíky, desítky, stovky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]