Dobry den,poradte prrosim co koupit pro vyrovnani parketove podlahy.Nechce se mi trhat ani nijak slozite spravovat.Potrebuji v mistnosti vyrovnat lehke prohlubne na nekterych mistech a nevim presne co na to pouzit.Stejne tam prijde koberec.Jen chci vyrovnat podlahu nejlepe nejakou vyrovnavaci sterkou na parkety.Prosim poradte...
Nijak...parkety musí přijít pryč a teprve podklad se vyrovná...strašně miluju takový "rádoby opravy" co někoho můžou vůbec napadnout..
patrik*
Viteco,nebudu se zbytecne srat s podlahou kterou tam stejne nebude videt.V dnesni dobe existuji nahrady na vsechno a pokud by se mi.jednalo o novostavbu nebo bych chtel parkety jen renovovat,pak bych si dal zalezet,ale ani jedno stech dvou variant nechci a nemam tak peoc se zbytecne s necim srat...
krtek6*
tak to raději nechcete tak jak to je...takový opravy "jenom aby to bylo" ...jsou vždycky akorát víc ke škodě...
jestli myslíte prohlubně, jako mám na nájemním bytě ve 4 patře, tak stačí jen silnější koberec. Pokud myslíte prohlubně, jako byly ve 3 patře, tak tam musely parkety pryč, vyrovnat, položit OSB a koberec.
pod koberec bych nalepil slabou desku HOBRA.Jednak funguje jako kročejové tlumení a podlahu dokonale srovná. shop.asko-as.cz/...
JABRAKA
petan86*
Hobra akorát tak zkopiruje prohlubeň, pokud to chcete co nejlevněji tak se dá udělat tak, že vyskládate novinami postupně prohlubeň do ztracena a konrolujete vodováhou nebo latí, ale je to fušeřina. Co se tyče stěrky nevím ale moc bych tomu nevěřil že to časem nepopraská a jestli existuje takova na parkety tak asi to nevyjde nejlevněji.
Nejlepši je parkety vytrhat, srovnat podklad a dát finálni podlahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.