Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevíte, kdo by mi mohl dovézt vodu do bazénu? Potřebuju 3 kubíky. Volala jsem do Technických služeb a tam mě poslali do háje.
Asi bych měla dodat, že bydlím v Pardubicích.
Služby města Pardubic a.s., zde smp-pce.cz/...
Do těch služeb nevolejte, formulář na požadavek napuštění bazénu resp dovoz vody do bazénu je přímo na stránce smp z mého odkazu
Nějaká telefonistka ví prd, co vůbec poskytují za služby.
Proč potřebujete dovoz vody do bazénu? To na místě nemáte dostupný vodovod?
Pokud se nepletu, tak 3 kubíky z vodovodu i se stočným vyjdou na cca 300 a za ty peníze tu cisternu nikdo nebude ochotný ani nastartovat.
Když to natočím z vodovodu stojí to cca 3.500,- Sice to není pálka, ale zase se to rychleji natočí.
Naproti tomu, ten dispečer říkal, že od nich by to bylo za 1.500,-, což je celkem rozdíl a proč utratit víc, navíc je to prý ekologičtější.
Tady je cena vodného + stočného 78,78 Kč za litr. Je pravda, že mi počty moc nejdou, ale jak tady někdo psal 300,- za 3 kubíky to určitě nebude.
Ty 3.500,- byl účet z loňska, ale přiznávám, že už si nepamatuju, jestli to byla cena jen za bazén nebo i s běžnou spotřebou.
Dobrý den, nevěděl jsem, že máte možnost použití městského vodovodu- Ta cena je za 1 m3 (po litrech se neúčtuje nikde), tak Vás napuštění bazénu vyjde finančně stejně jako např. odtok 3 m3 do WC. Jenom pozor - začíná sucho a některá města (obce) zakazují napouštění bazénů z městského vodovodu - jednejte rychle. Zdravím!
lucky - zapište si stav hlavního vodoměru před napouštěním bazénu a sledujte, že to ukáže zvýšení o zhruba ty 3 m3 + běžná spotřeba v domácnosti.
lucky - nemáte zač.
lucky. Jakpak by vodárny poznaly, JAK jste vodu spotřebovalo. Tedy jestli jste ji nalila do bazénu nebo do sebe? Jak napsal Ben, ta cena není za litr (to by teda opravdu byla pěkně drahá voda
), ale za metr krychlový (1000 litrů). Takže opravdu levněji Vám vodu přivezou možná někteří známí hasiči apod. Jinak natočit z vodovodu.
Já napouštím jedině z kohoutku, zrovna právě teď. Sice to trvá skoro dva dny, ale není kam spěchat. Nemám dobrý pocit z cisterny a cenově to o moc jiné není. Máme 3,5 kubíku
Tak za prvé: cena vodného a stočného se udává za kubík vody a ne za litr vody. (To bys potom mohla zajet do supermarketu a koupit si tři palety balené vody, kde tě litr vyjde třeba na 10korun.
Počty při ceně 100Kč za kubík vody je cena za napuštění vody z domácího vodovodu opravdu 300Kč.
Pokud radnice nedělá problémy s napouštěním bazénů, tak jim prostě oznam, že si chceš napustit bazén a jestli je nějaké období (třeba přes noc) kdy to nebude dělat problémy.
Taky můžeš pomalu pustit vodu přes noc a napustit třeba polovinu bazénu. Přes duhou noc napustíš zbytek.
Je pravda, že u té ceny není psáno za jakou měrnou jednotku to je, tak jsem automaticky vzala, že je to za litr.
Cenu jsem si odvodila podle faktury z loňska, kterou jsem měla za dobu, kdy jsem napouštěla bazén a cena byla třikrát vyšší.
Děkuji za objasnění. Je-li tomu tak, tak si tedy napustím bazén z kohoutku.
Nezlobte se lucky co to tu píšete za blbost! Cena vodného je v Pardubicích od 1.1. 2017 39,30 Kč a stočného 45,10 Kč včetně DPH ale nepočítá se to za litry ale za m3. Takže jeden kubík vody, tedy 1 m3 je 1000 litrů vody.
Máte pravdu, jsem se dívala na stránky Jablonného. Omlouvám se všem, co se cítili být cenou dotčeni. Ve skutečnosti je cena jiná, vyšší
Jsem z toho jelen. Vy a nebo já potřebujete ten ledový bazén co nejdříve, aby se ochladila hlava. Neberte to jako urážku. Chce to prostě myslet s chladnou hlavou a určitě se dopočítáte na jiné částky. Dovezená voda nikdy nebude levnější než když si ji napustíte z řádu. Většina měst se jen brání napouštěním bazénu v letních měsících, a proto se raději voda nechává dovážet cisternou. Ale ve vašem případě tohle nestojí za řeč, když i dispečer tohle odmítl.
Máte pravdu, zchladit bych občas potřebovala. To víte, poslechnu radu jednoho a od druhého zase úplně opačnou a pak nevím, komu věřit a to mě čílí.
Ještě, že existuje tato poradna, tady si můžu přečíst názory více lidí různých profesí, zkušeností, z různých koutů republiky.
Dobrý den, zkuste si zavolat přímo do VaK. Zdravím!
Tady něco nehraje: smp-pce.cz/...
lucky - ten pán je špatný obchodník nebo si neumí naplánovat cestu s cisternou např. pro dva bazény v jeden den. A zde má pán "reklamu", jaký je to neobchodník (líná veš).
Vodohospodářská společnost Benešov nabízí dovoz pitné vody cisternou. Službu lze využít například k napouštění vody do bazénů či studní.
Ostatní to asi budou mít podobně. Je tam i ceník, můžete se podívat, jestli se to vyplatí.
Děkuji, ve VaKu jsem byla a ti tuhle službu neposkytují a odkázali mě právě na Technické služby.
Re: Tady něco nehraje...
O formuláři jsem nevěděla, ve VaKu mi dali konkrétní telefonní číslo. Volala jsem dnes ráno a pán mi řekl, že kvůli 3 kubíkům nikam nepojede, že kdyby to bylo 9, tak ano, ale kvůli 3 ne.
"Ben": zřejmě nemá jinou zakázku na naší stranu, ptal se mě i, v kolik hodin by mi to mohl dovézt, ale pak zjistil, kolik vody chci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.