Nejste přihlášen/a.
Dobrý dnen, chtěl jsem se zeptat potřebuji na RD udělat asi tři spoje v CU -rozvod,
Trubku mám 28mm a potřebuji ji dát do vsuvka-redukce na 28mm respěktivě sletovat, poradíte mi jak se letují takové spoje? dělal jsem to kdysi ,už je to hodně let, cín a pajku mám totež pastu a vše potřebné.
Děkuji za odpověď
Tomášek.
Nic na tom není. Chce to jen očistit, nanést tavidlo, spasovat, rovnoměrně celý spoj ohřát na teplotu o něco vyšší než je bod tání pájky aby došlo k dokonalému zavzlínání, ale ne o hodně vyšší, aby nedošlo k přepálení pájky, pak se trubičková pájka přidrží a lehce tlačí u spoje a hezky se tam kapilární silou zatáhne.
Děkuji za odpověď ale to tam nenapasuji potřebují to takhle mám vsuvku redukcez 1´´ na 28mm cu měd a na to potřebuji napojit tu trubku 28mm o délce 60cm,
Ale vždyť to je to samé? Jestli máte vsuvku na 28mm fepol.cz/... tak tam tu trubku musíte vsunout a zapájet.Jestli tam nejde zasunout tak nějaká míra je špatně .Nemáte trubku 30?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.