Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

80cm srinka pod umyvadlo

Od: lenka86 odpovědí: 4 změna:

dobry den mam otazku co vse mate ve skrince v koupelne .bude stacit pouze pod umyvadlo nebo zvojit jeste i dalsi zavesnou .jsme jen 2dospeli .dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

3x

Souhlasím s benem. Pro mně je ideální zrcadlová skříňka nad umyvadlem, která má navíc ještě integrované osvětlenípo stranách zrcadla.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ve skříňce pod umyvadlem jsou většinou věci, které nejsou k používání denně, resp. okamžitě. Není to moc praktické ohýbat se např. pro kolínskou nebo vodu po holení. Tam si dejte úklidové prostředky, prací prášek nebo čisté ručníky. Na ostatní (drobnější) věci do koupelny (kartáček, zub. pasta, holení, parfém, deodorant apod.) je vhodná polička nebo "drátěný program" ve výšce očí (ruky). To Vám přinese až praxe. Zdravím!

doplněno 28.05.17 15:54:

Ano, osvětlená zrcadlová skříňka nad umyvadlo nebo zrcadlo s poličkou + nějaký závěsný "držák" něčeho (kelímek, mýdlo, ručník apod.) se hodí vždy a je to snad v každé dnešní koupelně. Takže, jen "almárka" pod umyvadlem stačit nebude.

vilik*
hodnocení

1x
Máme skříňku pod umyvadlem. V půlce je kbelík a čistící prostředky, v druhé se zásuvkami zásoba mýdel, past, nespotřebované dárky v podobě kosmetiky, holení.
Na skleněné polici na zrcadle není trvale nic, slouží pro krátkodobé odložení třeba prstýnku nebo ozdob do vlasů. Na umyvadle mýdlo a nádobka s kartáčky a pastou.
Ostatní používané věci jsou volně nebo v košících na vyvýšeném soklíku za vanou, ve kterém je přívod vody a je konstruován též jako odkládací polička. K nechuti některých koupelnových puristů byl při nedávné kompletní rekonstrukci koupelny obložen obklady v prehistorické velikosti 25x33 cm a vypadá překvapivě dobře.
Dříve jsme měli místo velkého zrcadla trojdílnou zrcadlovou skříňku s osvětlením nad umyvadlem, ale nevyhovovala z hlediska malého úložného prostoru a tím, že vystupovala ze zdi.
Jinak, odkládací a ukládací prostor volte s ohledem na počet ženských členů rodiny, troufám si tvrdit, že 79% potřebuje manželka, 16% je společných a zbytek používám já:)

krtek6*
hodnocení

0x

žádnou skříňku nemám..:) mám malou koupelnu a každý kus nábytku navíc by ji ještě více zmenšil...mám jen polici nad umyvadlem..na umavydle mýdlo, kartáček+pasta...na polici nějaké ty fuky a dežodoranty...zbytek věcí nad závěsným wc, kde je na to speciální místo se zabudovanou skříňkou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]