Dobry den, chtel jsem se zeptat, mate nekdo zkusenost s firmou HT dvere? Premyslim, ze si u nich objednam bezpecnostni dvere, ale co me mate je, ze pokud chci dvere objednat, tak musim kontaktovat mistni pobocku, ktera ale neni pobocka HT dvere. Znamena to tedy ze montaz provádí mistni firma, ktera se obecne zabiva dvermi nebo mi po zamereni přijedou lidi primo od HT dvere?
Vzivote bych si bez pridavneho zamku dvere neporidil.Proto jsem si i dvere od HT vybral.Uz s ohledem na male deti je pridavny zamek umisteny vysoko super fakt super vec.Navic ho zamykame kdyz jsme doma a bez pouziti klice.S firmou HT maximalni spokojenost cena v pomeru s uzitnymi vlastnostmi neskutecne dobra.Objednani realizace bez chyby.V dome je techto dveri vice bral jsem je na doporuceni moc jina volba nepripadala v uvahu
Ze bych byl tak hloupej a nevedel proc jsem si ho daval? Proc jsme ho se zenou chteli? Jestli vam to pomuze hura lidi kupujte shelock nedavaji pridavny zamek vlastne ho nepotrebujete a jestli ho potrebujete tak verte ze ho nepotrebujete ale hlavne kupujte dvere od sherlocku pokud koupite jine dvere jste minimalne mentalne mimo pana co mu evidentne bude vadit pokud si koupite dvere od HT kde vam pridavny zamek daji v zakladu.Jinde jsem cetl ze sherlock jsou lacne kopie nextu asi je tedy vsechno kopike z kopie ale pana nase..te pokud koupite neco jineho nez co vam doporuci doplněno 12.06.17 16:43: Existuje klidne pet duvodu proc si dat pridavny zamek a ani jeden z tech duvodu nemusi mit pro cloveka duvod bezpecnostní a muze mu pridavny zamek poslouzit,ulehcit zivot i pomoci.
Montáž provádí vždy firma HT dveře - jejich montážníci. Místní firma pouze zprostředkuje objednávku a vyjasní požadavky. My máme zkušenosti zatím dobré, montáž během pár hodin bez problému, nikde nenechali žádný binec. Dveře fungují.
Zavolejte si na tu jejich infolinku dostanete tam uplne vsechny informace rychle a prehledne primo od nich pokusim se sem dat obrazek mejch dveri ale nejsem si jist ze se to povede .Dvere jsou hezke neberte jiny model nez MAGNUM
mě ty Magnum od HT budou montovat v pondělí tak pak poreferuju
doplněno 03.08.17 14:28: taky je mám a sem s nimi spokojen co je mám neslyšim co se děje na chodbě kapku sem si je doladil aby zavírali dle mích představ jinak nemam výhrady
Dal jsem tomu tři měsíce po montáži.Dveře v modelu Magnum co jsem si pořídil jsou podle mne bezkonkurenční v tom co se dá u nás nyní za rozumné peníze do paneláku sehnat. Obešel jsem si osobně pět různých firem,jsem z podobného ne vzdáleného oboru.Starala se o mne pobočka v OL a naprosto bezchybně proběhla i montáž.Levnější dveře z nabídky HT určitě nedoporučím,možná ještě model Premium,když je napnutý rozpočet.
U nás taky dobrý.Ze začátku šly taky z tuha,po třech nebo čtyřech týdnech si asi sedlo těsnění a zamykání jde lehce.Trochu byl z toho binec při montáži,ale nic strašnýho.Ty starý futra nešly ven,byly fest zabetonovaný v kantce.Práh není v barvě jako je křídlo a to je trochu škoda.Prý by se to sešlapalo,tak budiš asi to má logiku.Jsem jinak spokojený
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.