Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpečnostní dveře do bytu

Od: markuss odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, přemýšlím nad koupí nových vchodových dveří do bytu (panelák) a zvažuji, že bych koupil zrovna bezpečnostní s odhlučněním. Mohl by mi někdo doporučit nějakého výrobce, který dělá takové dveře za rozumnou cenu? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já si před dvěma dny obědnal od HT dveře Magnum sice dost peněz ale co sem na ně koukal budu jak v trezoru *smich*
htdvere.cz/...
doplněno 25.05.17 14:36: Jinak pokud chcete laciný dveře tak na aukru maj poláci za 3500 kč bezpečnostní protipožární dveře taky sem na ně koukal ale nák mi nezaujali
doplněno 25.05.17 14:55: S tou cenou já mám na obědnávkovém listu cenu za komplet práci i s materiálem 27 190 kč
Mám tam přiobědnanej hliníkovej práh,kliče navíc,zámky s vrtulkou,a sjednocení zámkú
satak
Tak tyhle dveře mají do bezpečnostních daleko...na co ten přídavný zámek?
A co ty trny "proti vysazení"...

satak
hodnocení

0x
Za rozumnou cenu...?
S výměnou futer,dveře(13.000),cena montáže(?)...cca 26-28tis.
Firem je několik...zkuste youtube.
Bezpečnostní dveře mají vzhled jako normální dveře a mají jen jeden zámek...na co více.

hodnocení

0x

Nezapomeňte, že vstupní dveře do bytu musí mít certifikát požární odolnosti a že není papír, jako papír.

pozarnicentrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]