Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mohl byste někdo odhadnout, co se mohlo stát našemu vysavači ETA Quinto Maestro 1500? Při luxování najednou přestal táhnout a začal moc smrdět, něco se pálilo. Ale nevypnul se sám, musela jsem ho vypnout já. Po výměně filtru a pytlíku jsem ho zkoušela znovu zapnout, začal s námahou vrčet a zase ten smrad. Nechci se jen tak vzdát a kupovat nový vysavač. Raději bych ho nechala opravit. Máte nápad, co se mohlo stát a co v servisu budou muset udělat? Díky.
Jsou tam dvě možnosti. Bud už zmíněné uhlíky a nebo mezizávitový zkrat na motoru.
Uhlíky jsou oprava v řádu stokorun; převinutí motoru je možná i 1500Kč. Záleží kdo a jak poctivě to opraví.
Chce to rozdělat a najít to, co se tam pálillo. Pak se dá odhadovat náročnost opravy.
Když to zaneseš do servisu, tak oni najdou závadu a řeknou cenu opravy. A že bys vyměnila pouze uhlíky a nechala tam starý ložiska, tak to sice ušetříš, ale vrátí se ti to i s úroky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.