Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou štukovou stěrku?

Od: prazskejpepik* odpovědí: 2 změna:

Občas se pokusím něco seštukovat a používám tzv.kýblovaný štuk. S jakým se Vám nejlépe pracuje? Teď jsem poprvé zkusil zn.Den Braven a jelikož mi došel, tak pokračoval Keraštukem. Keraštuk mě připadá na aplikaci horší. Maže se jako hovno (přesné přirovnání, ale prý tahle slova zde nevadí). Nebo si míchate z pytle?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice štukovou stěrku neznám,ale nejlepší štuková omítka byla z písku z Ondratic ,hašeného vápna. Z pytlových směsí je pro mne nejlepší vnitřní štuk od fy.CEMIX i když nyní už není tak dobrý je o hooodně jemnější než býval a víc se maže.

Ale jak jsme se v Pá shodli s kolegou-lempl nedokáže se sebelepší maltou moc dobrého,kdežto dobrý zedník umí i s planou maltou!

doplněno 21.05.17 18:10:

jen tak mezi námi štuková stěrka a štuková omítka je jedno a totéž ale jiným názvěm přičemž správně je to jen omítka!

prazskejpepik*
hodnocení

děkuji za odpověď. štukovou omítku jsem zaměnil za štukovou stěrku a navíc i kdyby byla omítka sebelepší, tak s ní nic neudělám, protože jsem lempl :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]