Nejste přihlášen/a.
Občas se pokusím něco seštukovat a používám tzv.kýblovaný štuk. S jakým se Vám nejlépe pracuje? Teď jsem poprvé zkusil zn.Den Braven a jelikož mi došel, tak pokračoval Keraštukem. Keraštuk mě připadá na aplikaci horší. Maže se jako hovno (přesné přirovnání, ale prý tahle slova zde nevadí). Nebo si míchate z pytle?
Sice štukovou stěrku neznám,ale nejlepší štuková omítka byla z písku z Ondratic ,hašeného vápna. Z pytlových směsí je pro mne nejlepší vnitřní štuk od fy.CEMIX i když nyní už není tak dobrý je o hooodně jemnější než býval a víc se maže.
Ale jak jsme se v Pá shodli s kolegou-lempl nedokáže se sebelepší maltou moc dobrého,kdežto dobrý zedník umí i s planou maltou!
jen tak mezi námi štuková stěrka a štuková omítka je jedno a totéž ale jiným názvěm přičemž správně je to jen omítka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.