Nejste přihlášen/a.
Vykuchal jsem kompresor z klimatizace, pro výrobu stlačeného vzduchu na ofukování nečistot v dílně atp. Sériově vyráběné kompresory jsou pro použití v panelovém bytě příliž hlučné, takže proto tahle cesta. Bohužel se mi nerozběhnul. Při zapojení ať hnědého či modrého vodiče na fázi, vždy vyhodí jistič. Připojení konektorů na svorky je podle originálu. Znamená to, že je kompresor vadný? Děkuji za odpověď.
Tak protože s tím mám zkušenosti, může směle tvrdit, že se Ti podařilo kompresor zadřít.
Ono stačí pokud jsi ho nahnul na bok nebo Ti vytekla i byť jen malá kapka oleje.On je totiž mazán rozstřikováním a pokud mechanizmus nedosáhl na hladinu oleje,tak se zadřel.To je otázka okamžiku
Mě se to stalo, bohužel ve sklepě,kde nebylo moc světla a nevšiml jsem si malé loužičky oleje.
3 vteřiny a kompresor jsem musel vyhodit ! Nezbývá než se s tím smířit.
Ostatně i v návodu k ledničce je napsáno, že se má nechat minimálně 8 hodin po přepravě,stát a nezapínat,aby olej stekl tam kde má být.
Já bych to viděl na nový - jiný kompresor...
Na začaátku jsem psal, že se do panelového bytu tento kompresor nehodí! Dovedete si představit ten bugr od sousedů?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.