Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malování -volení barvy

Od: zavinac® odpovědí: 6 změna:

zdravím,,,,,,jak mám vymalovat stěny,v pokoji mám bílý nábytek -šedý koberec a bílo černý rohový gauč. ..

Nyní mám meruňkovou ale ta je dost světlá-nábytek se nijak nevyjímá splývá takřka s malbou.Modrou nesnáším.,,fialovou také nemusím ani růžovou.Poradte -co by jste volili vy.díky

doplněno 17.05.17 16:48:

navíc,,mám praskliny v panelech v rozích i na stropě jednu je naějaká sádra,která vydrží,,díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Volba barvy?

Zavináči, doporučím www.google.cz do rámečku napsat třeba bílý nábytek, šedý koberec, barevné stěny apod. a dát si obrázky. Vyjede spousta nápadů.

Ta současná oranžová mohla být možná sytější. Mohla bych doporučit nějakou fialovou, ale...myslím, že ta doba je již pryč, kdy vše bylo bílé, šedivé a fialové. A stejně se mě to zdá takové studené.

Na praskliny jsou již pásky, které jsou pružné a malinko se roztahují podle toho, jak fabion pracuje. Pouze sádra časem popraská, nebo se barva z ní oloupe.

Jo, vidím, že fialovou neee.

doplněno 17.05.17 20:14:

Zadala jsem ,,bílý pokoj,, tak i tam se najdou nápady. Chce to zkoušet.

hodnocení

pohanko,,,asi ta meruˇková a sytá,,nejsem pro divoké barvy,ale ta meruňová by šla.

S to sádrou--ldysi jsem si koupila výbornou sádru a malíř mi ji vydlabal a dal tam svou ,,ale ta spadla,Ty pásky by byly tako dobré,,kouknu se.Teď uvažuju,jesttli i se stropem se mořit na bílo,,,V tom pokoji je moc světla,,,já zas ho tolik nemusím,dělá mi to zle na oči.Musím mít žaluzie mírně zatáhlé...

pohanka*

Také se teď dává hodně světlá šedivá na strop, nebo stěnu-y. Sice nezvyklá barva, ale v reálu se mi to líbilo.

hodnocení

Mi se také líbí šedá není vykřičená ,nemám odvahu ,ale k tomu koberci by nebyla špatná.A bílý nábytek by vynikl.díky

hodnocení

0x
Zdravím též.
Hmm,s Vámi je to těžké.
Nesnášíte tak hezké barvy :-D
---
Přejděme k vylučovací metodě.
Všude bílo,černo a šedo.
Chce to oživit,rozsvítit.
---
Volila bych buďto pistáciovou zelenou nebo citrónově žlutou.
A samozřejmě doplňky k těmto barvám.
Polštářky,vázičku,lampu.
Tam,kde máte prasklinky,zkuste třeba tapetky v té šedé.
Myslím,že to bude vypadat skvěle :)
doplněno 17.05.17 19:54: Na praskliny ve zdi sádru použít samozřejmě můžete.
Jo a přidejte do ní trochu octa.
Ono potom tak rychle netvrdne.
hodnocení

Díky moc,ale já pistáciovou nemusím a žlutou mám předsíň.Nerozumím těm tapetkám--jak je tomyšleno..Doplňky mám k nábytku. díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]