Nejste přihlášen/a.
zdravím,,,,,,jak mám vymalovat stěny,v pokoji mám bílý nábytek -šedý koberec a bílo černý rohový gauč. ..
Nyní mám meruňkovou ale ta je dost světlá-nábytek se nijak nevyjímá splývá takřka s malbou.Modrou nesnáším.,,fialovou také nemusím ani růžovou.Poradte -co by jste volili vy.díky
navíc,,mám praskliny v panelech v rozích i na stropě jednu je naějaká sádra,která vydrží,,díky
Volba barvy?
Zavináči, doporučím www.google.cz do rámečku napsat třeba bílý nábytek, šedý koberec, barevné stěny apod. a dát si obrázky. Vyjede spousta nápadů.
Ta současná oranžová mohla být možná sytější. Mohla bych doporučit nějakou fialovou, ale...myslím, že ta doba je již pryč, kdy vše bylo bílé, šedivé a fialové. A stejně se mě to zdá takové studené.
Na praskliny jsou již pásky, které jsou pružné a malinko se roztahují podle toho, jak fabion pracuje. Pouze sádra časem popraská, nebo se barva z ní oloupe.
Jo, vidím, že fialovou neee.
Zadala jsem ,,bílý pokoj,, tak i tam se najdou nápady. Chce to zkoušet.
pohanko,,,asi ta meruˇková a sytá,,nejsem pro divoké barvy,ale ta meruňová by šla.
S to sádrou--ldysi jsem si koupila výbornou sádru a malíř mi ji vydlabal a dal tam svou ,,ale ta spadla,Ty pásky by byly tako dobré,,kouknu se.Teď uvažuju,jesttli i se stropem se mořit na bílo,,,V tom pokoji je moc světla,,,já zas ho tolik nemusím,dělá mi to zle na oči.Musím mít žaluzie mírně zatáhlé...
Také se teď dává hodně světlá šedivá na strop, nebo stěnu-y. Sice nezvyklá barva, ale v reálu se mi to líbilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.