Nejste přihlášen/a.
mám v dílně betonovou podlahu natřenou nějakou barvou, u stolu se mi diky židli barva sedřela a v betonu vznikly vydroleniny - viz foto, chci proto dát na podleahu zátezový koberec, nejdříve ale musím vyspravit povrch tak aby tam nebyly nerovnsoti, jedná se asi o plochu 1,5m x 4 m , pokud bych tam dal nějakou samonivelacni smes tak asi enchytne dobře k té barve... jak to udelat co nejlépe a bez zbytecného sekání nebo broušení - nějakou hmotu na to nalít, uladit aby to bylo rovné? děkuji moc
Dle všeho nekvalitně udělaná podlaha toto bude pokračovat a jednou stejně dojde k opravě celé plochy. Jinak existují tmely na opravy betonů, ale je to dost drahá záležitost.
ja vim plocha sloouzi jako ulozny prostor jen v tom miste se to vyhrkalo zidlemi, tak dám na to zatezový koberec jen potřebuji tu nerovnost encim vyspravit... a kazdý říká neco jiného tak jsme zkusl zde napsat pro radu čím toto zacelit
diky
jak je psáno výše existuji opravné směsi na opravy betonových částí ,jejich cenu nevím ale osobně sice nwn jak a co tam bude ale dle popisu bych to jen srovnal nějakým lepidlem,raději flexi . a na to foukl ten zátěžéový koberec-není to přece obývák. A tu trochu lepidla pkd není doma bych osobně zkusil získat v okolí na stavbách.osobně pokd za námi někdo přišel a nechtě hned metrák,tak jsme vždy do půl pytle věnovali ať již cement,písek,štuk či trochu jádrové!
ok takze staci nejake normalni lepirlo anpr na obkladacky a pod? Bude to drzet na tech cástech podlahy na které je barva? práve podlaha je natrena nejakou barvou a v tom jsou prodžené dulky, práve jsem myslel zda na to nenáí přímo neco specialniho uplne staci malý pytel neceho...
Martine dnes nemám čas zítra nebo v průběhu víkednu budto opíšu nebo spíáše oskenuji část katalogu-rádce 2017 weber ty opravné směsi na beton! Pošlete mi pls do vnitřní Váš e-mail.
Mám strach že na barvě asi moc ne,ale na vše je řešení,a asi to nespěchá abyste dostal radu ihned,pokusím se něco na váš problém najít!
Martine, koukal jsem do katalogu Weber a trochu popřemýšlel, ale stejně mi přišlo,vzhledem k plánovanému položení zátěžového koberce, opravit jen lepidlem , ty důlky max trochu oklepat barvu kladivem nebo lépe pemrlicí.Navíc i v odchodech se pod zátěžáky běžně vylévá nivelačka a drží to , jen to nechat řádně vyzrát před pokládkou koberce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.