Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochranný plastový kryt lišty el. pily Bosch 3

Od: mila® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

prosím, kde seženu ochranný plastový kryt na lištu elektrické pily Bosch AKE 35 S?

Děkuji.

Míla Novotný

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady, položka 650 na str. 2...jinak by ji měli mít v každém servisu Bosch...na uvedených stránkách jsou ND i pro výrobky dalších známých značek

hodnocení

Prosím, není mi jasné na jakých stránkách? Str. 2?

Děkuji

Míla Novotný

Tady přímo odkaz, stačí vložit do košíku a objednat...pokud na původním odkazu dáte Oteřít vše, pak je to zase položka 650. Ale dal jsem vám přímo odkaz na vámi požadovaný díl...stačí tedy objednat...

hodnocení

Dobrý den,

ještě bych prosil číslo "zátky na olejovou nádržku". Já to zaboha nemohu nalézt na tom nákresu. A když udám to číslo, které si myslím, že by to mohla být ta zátka, tak mi nic nenaleznou.

Děkuji.

Míla Novotný

asd1

asi víko nádoby 843:

nahradni-dily-naradi.cz/...

Ano, 843 je zátka; 842 je sítko do nalévacího hrdla, 43 je komplet olejová nádobka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]