Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo skušenosti s firmou AG okna? nechala jsem si udělat od nich kalkulaci na plastová okna a překvapila mě nízká cena, ale na internetu jsem nenašla žádné recenze. Děkuji
je tam varování, že platit až po dodávce... což ne každá firma akceptuje...
Každá podezřelá cena může být problém - máte více kalkulací? Minimálně 5 na okolní firmy obešlete, pak zjistíte, jestli je to opravdu levné. Ve smlouvě požadujte montáž firemními pracovníky-žádná zprostředkovaná firma k montáži. U montáže zajistěte odborníka ke kontrole. Důkladně se zaměřte na typ profilu, typ skla, ... - ať je uvedeno ve smlouvě - tento typ může být již výprodejový, zastaralý... nebo nekvalitní materiál.
Naopak standardizované otvory (byty) můžou mít ceny oken a dveří třeba poloviční oproti oknám na míru - nakoupí si komplet sadu 200 oken v nějaké akci a jen je přeprodají...
s AG OKNA mám zlé skúsenosti, v cen.ponuke s montážou ma nalákali na dobrú cenu, ale po zameraní okna za kt. sa platí 30,-eur dali už o dosť vyššiu cenu za montáž okna než bola pôvod.ponuka, pritom nemusia robiť ani demontáž okna ani odvoz odpadu, ale z ceny nechceli spustiť a takisto uvádzajú termín dodania 2-5týžd., ale teraz po 5týždňoch nemajú ani len šajny kedy okno dostanú od českého dodav. AG OKNA. Takže naberú si veľké sústo, kt. nezvládajú a vedome pri cen.ponuke zavádzajú, aby získali klienta...
Pripájam negatívnu skúsenosť. Po 5 dňoch od telefonátu neboli schopní ani len zaslať cenovú ponuku, hoci tak mali urobiť do 1 -2 dní. Na telefón nereagujú. Dodávku majú rádovo v týždňoch kvôli vysokému dopytu asi pre nízke ceny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.