Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AG okna recenze

Od: sabina90* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, má někdo skušenosti s firmou AG okna? nechala jsem si udělat od nich kalkulaci na plastová okna a překvapila mě nízká cena, ale na internetu jsem nenašla žádné recenze. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

modrastrecha.sk/...

je tam varování, že platit až po dodávce... což ne každá firma akceptuje...

Každá podezřelá cena může být problém - máte více kalkulací? Minimálně 5 na okolní firmy obešlete, pak zjistíte, jestli je to opravdu levné. Ve smlouvě požadujte montáž firemními pracovníky-žádná zprostředkovaná firma k montáži. U montáže zajistěte odborníka ke kontrole. Důkladně se zaměřte na typ profilu, typ skla, ... - ať je uvedeno ve smlouvě - tento typ může být již výprodejový, zastaralý... nebo nekvalitní materiál.

Naopak standardizované otvory (byty) můžou mít ceny oken a dveří třeba poloviční oproti oknám na míru - nakoupí si komplet sadu 200 oken v nějaké akci a jen je přeprodají...

sabina90*
hodnocení

0x
Děkuji, nabídek jsem si nechala udělat více a pořád je nejvýhodnější. Na tu montáž a material se mrknu

martina*
hodnocení

0x

Dobrý den, já taky zjišťovala nabídku u více firem a AG okna bezkonkurenčně nejlepší cena.. a nejen cena - ale naprosto vše..montáž naprosto bez chyb, poctivá práce bez jakýchkoli nedostatků. Já byla maximálně spokojena.

jano*
hodnocení

0x

s AG OKNA mám zlé skúsenosti, v cen.ponuke s montážou ma nalákali na dobrú cenu, ale po zameraní okna za kt. sa platí 30,-eur dali už o dosť vyššiu cenu za montáž okna než bola pôvod.ponuka, pritom nemusia robiť ani demontáž okna ani odvoz odpadu, ale z ceny nechceli spustiť a takisto uvádzajú termín dodania 2-5týžd., ale teraz po 5týždňoch nemajú ani len šajny kedy okno dostanú od českého dodav. AG OKNA. Takže naberú si veľké sústo, kt. nezvládajú a vedome pri cen.ponuke zavádzajú, aby získali klienta...

martin40*

Pripájam negatívnu skúsenosť. Po 5 dňoch od telefonátu neboli schopní ani len zaslať cenovú ponuku, hoci tak mali urobiť do 1 -2 dní. Na telefón nereagujú. Dodávku majú rádovo v týždňoch kvôli vysokému dopytu asi pre nízke ceny.

otto*

Po zaslaní cenovej ponuky na E-mail nereagujú na už druhý telefonát, takže u mňa určite nie. Aj ked cenová ponuka je velmi lákavá, ale oto samozrejme ide.*stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]