Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lednice nefunguje, mrazák ale ano

Od: lednicka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máme lednici která je s spojená s mrazákem a máme problém, ta lednice přestala fungovat, mrazák ale mrazí... světlo v lednici taky svítí. Vím že na tuto neexistuje přímé řešení, ale znáte aspon nějaké řešení, které by mohlo klapnout?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejjednodušší a nejrychlejší je zavolat nějakému "chlaďákovi", protože to je svépomocí neopravitelné, ale chlaďák se svmi nástroji a přístroji vám to bude umět oprvit doma.

Jinak buď odešel kompresor v případě, že máte dvoukompresorovou, nebo došlo k ucpání nějaké trubky s chladícím médiem pro ledničku. To se mohlo stát u jednokompresorové i dvoukompresorové lednice.

hodnocení

0x

většinou odejde termostat pokud máte v domě nákýho elektrikáře neměl by bejt problém to ověřit

já mám už nákou dobu lednici liebheer a vždy po nákým roce odejde termostat a jen u chladničky poprvý sem na to volal opraváře kterej mi potvrdil že to je jediná slabina této lednice a od té doby si to měnim sám cca 350kč novej termostat a necelá půlhodinka práce

hodnocení

0x

Ano,mohl by to být termostat,máme doma 2 motorovou ,,polarku,,17 let a jednou přestala z ničeho nic chladit a byl to termostat. Výměna cca 800,- i s cestou,ale to bylo tak před 5-7 roky.,,Jede,,dodnes,ale už je jen ,,záložní,, nedávno už ji nahradila nová,co méně,,žere,, :)).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]