Nejste přihlášen/a.
2x
Závit stržený není, je "jen" poškozená hlava šroubu. Na povolení bych zkusil hodně ostře nabroušený malý "majzlíček", stolek položit skleněnou deskou na hladkou TVRDOU podložku a tím majzlíčkem a kladívkem bych zkoušel na obvodu hlavy šroubu se "zaseknout" a ten šroub povolit. Žádný jiný nedestruktivní způsob mě momentálně nenapadá.
doplněno 15.05.17 16:51:
Bez otočení stolku a položení na tu tvrdou rovnou podložku je pravděpodobnost rozbití desky mnohokrát vyšší. Snad seženeš někoho, kdo ti pomůže![]()
2x
jn. to chce nářádí. probrousit na pořádný plochý šroubovák. tenhle skleněnej nábytek mě jednou navždy zklamal. všechno jsem vyhodil, sklo rozmlátil a ocel.držení vyhodil. vše je špatně vyrobené, křivé. už při montáži bylo vidět, že při dotažení lisování nevydrží (proti silou vytrženo ) a pak jsem několikrát reklamoval. i tady je vidět na foto nějaké lepení. kdyby se vzal velikostí správný plochý šroubovák a silou tlačilo a otáčelo, tak by to mohlo jít. trochu by se člověk zapotil a na kapuci by to nebylo ![]()
0x
Vyvložkovat žiletkou,
např. vteřinovkou zalepit inbus klíč a povolit po zaschnutí,
minibruskou vybrousit drážku pro šroubovák,
plochý šroubovák s přesnou šířkou,
torx a vyvložkovat drátkem např. strunou...
Je to na skle tak žádné bouchání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.