Nejste přihlášen/a.
Při práci na zahradě mám potřebu si průběžně mýt ruce (nejraději pod tekoucí vodou), ale běhat ke kohoutu a umývat se vodou z hadice 20 metrů dlouhé se mi zdá dost neefektivní. Viděla jsem video, kde je podle mně hodně praktické "udělátko"z PET lahve. Zkoušela jsem si ho vyrobit, ale voda se mi v lahvi neudrží a během dne samovolně vyteče, i když dbám na to, abych lahev pořádně zavírala. Nemáte někdo radu, jak zabezpečit, aby to fungovalo jako na tom videu
Pepco teď prodává takovouhle 4l nádobu s kohoutkem, něco podobného prodává i Kik.
S petkou si umývám ruce tak, že povolím víčko tak, aby crčel tenký pramínek, petku stisknu mezi nohama a tím pramínkem se v předklonu umývám. Pokud máte někoho, kdo vám tu petku podrží, nepotřebujete ani ten předklon
Ty nádoby z pepca nebo kiku mají kohoutek zacvakávací, nemusí se držet.
Díky za výborný tip! Určitě se do KIKu vypravím. Teď jde o to, zda není nutné proto aby voda tekla, stále jednou rukou kohout mačkat, jako je tomu třeba u velkých krabic s vínem. To bych pak musela přistoupit ke kroku č.2, to je mačkat petku koleny. Ale taky dobrý .
Rukavice samosebou používám pokud je to možné, ale přesto mám potřebu občas si ruce na zahradě umýt. A petky jsem zničila už tři, jak jsem dirky postupně zmenšovala... Takže Jethro, ale i ostatní za snahu - díky!
Děkuji za obrovskou spoustu nápadu. Pracovní rukavice za pár šestek vám udrží ruce pěkné, až půjdete ze zahrady domů. Žádná zažraná špína, polámané a obroušené nehty s hlínou za nimi, atd.
Babko, poraď mi jaké kupuješ. Protože já teda už vyzkoušela ty pogumované a několik druhů, ale že bych měla ručičky čisté, tak to teda ne. A dost rychle se mi proděraví na špičkách prstů a to nemám umělé drápy. Zrovna koukám na své ruce, celé odpoledne jsem se hrabala v zemi a musela jsem kartáčkem drbat a drbat za nehty. A to jsem rukavice měla a vystřídala troje, protože se promočily.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.