Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poklad z kuchyně - co je to za nástroj?

Od: pu® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, tak pokračujeme ve vyklízení, předělávání a výměnách...a v kuchyňské lince jsme po bývalé paní majitelce, jak víme nadšené kuchařce, našli tenhle nástroj. Mám takový tip, na který mě přivedla Máma, ale asi to nebude ono (neřeknu, abych neovlivňovala :D ). Díky!

doplněno 29.09.09 13:40:

Ten "bodec" (není moc ostrý, ani zašpičatělý) projede tou dírkou, a dole v tom zakulaceném protipólu je také otvor, může to tedy projet celé skrz.

Poklad z kuchyně - co je to za nástroj?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím to na 100%,ale myslím si že je to vypeckovávač.

hodnocení

2x

Pravda. Je to vypeckovávač.

pu®
hodnocení

Vida, tak to jsme s Mámou úplně mimo! *haha* My myslely, že to je děrovátko na knedlíky, ideálně na pjery *haha* No nic, tak zase jsem o něco chytřejší *hi* Děkuju moc!

dracek*
hodnocení

1x

tenhle odpeckovač bude asi dost pamatovat ,drobná ale funkční starožitnost :)

hodnocení

0x

Je to tak, i teď se dají podobné koupit... Tento je na třešně.

Poklad z kuchyně - co je to za nástroj? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]