Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou matraci pro spací patro

Od: pu® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, zaujala mě tu na Poradně otázka trochu obecnější - "Jaké matracep" - a také to, že se všichni shodují na tom, že pružinové matrace nejsou dobré. Pořizujeme právě patro na spaní a dočetla jsem se, že nejlepší matrace na pevnou podložku (bohužel máme do stropu tak akorát místo na matraci, rošt nepřipadá v úvahu) jsou právě s taštičkovými pružinami, resp. pružinami Bonell. Skutečně jsou tyto matrace na nic? Nerada bych vyhazovala peníze za něco, co je krám... Ale doporučují je i na stránkách Dormeo, tak jsem si říkala, že by nemusely být špatné... Fakt je, že pokud nemáme možnost roštu, nic moc jiného než pružinovky se nedoporučuje *nevi* Poradíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

2x

Měla jsem na pevné podložce pružinovou matraci a nevadilo mi to, mám 50 kg, ale opravdu to nedoporučují pro vyšší váhu, že prý to tlačí. Stejně se doporučuje matraci vyměnit nejdéle po 5 letech. Když koupíte s pracím potahem, můžete prát potah a matraci za pěkného počasí vyvětrat venku. Když nebudete zastýlat, ale pěkně jen rozhodíte peřiny ( nahoru vám nikdo neuvidí), tak vyvětráte a myslím, že pěnová bude to pravé

pu®
hodnocení

Super, moc díky ještě jednou za tipy! *palec*

martini*
hodnocení

0x

Pružinová matrace nevadí pro nižší váhové kategorie, pro chlapa 90 kg, už to není nic moc. Na patro bych nekupovala ani latexové, protože ty chtějí hodně větrání a vůbec se nehodí pro někoho, kdo se víc potí. Myslím, že pořádné pěnové matrace byste tam taky mohli mít, vyberte něco lepšího, kombinaci líné a studené pěny. Ty levné, to je prostě jen molitan, to nemá cenu.

pu®
hodnocení

Mockrát děkuju, ještě se poptám. U pěny právě všude čtu, že není dobrá na podložku, která nevětrá, a my bohužel opravdu nemáme možnost položit pořádný rošt, aby to mělo nějaký smysl :( Hledám hledám a pořád ty pružinovky... Na matraci určitě šetřit nehodláme, jen bychom neradi vybrali špatný typ. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]