Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, prosím.
Kupovala jsem si své bydlení. Odhadce jsem si zvolila sama, avšak spolupracoval s bankou, jež mi nakonec hypotéku poskytla.
Dočetla jsem se v článcích na internetu, že odhad ceny nemovitosti při koupi si hradím sama pouze v případě, kdy mi banka hypoteční úvěr neschválí. Je to tak? Mohu tedy cenu odhadu předat bance k "proplacení"?
To zalezi na bance a na tom na cem ste se s bankou dohodla.
V zadnem pripade se neda pausalne rict, ze je to tak, jak popisujete.
Spise naopak plati, ze pokud hypotecni ourada z banky neprovede odhad sam on-line a od stolu na zaklade poskytnutych informaci, ale skutecne ho provede odhadce, tim spise fyzicky primo na miste, tak za odhad zaplatite vpodstate vzdycky.
Pokud si odhad nemovitosti k hypotéce zařizujete sama, tak také sama platíte. Odhad platí banka pouze v rámci vyhlášené akce, pokud lákají klienty. Je to sice již sedm let, co jsem si hypotéku bral, ale myslím, že to platí stále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.