Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty kanady - zip-čím namazat

Od: jaraz® odpovědí: 10 změna:

Vzal jsem do ruky "důstojnické kanady vz.85" a asi po 15 letech jsem se snažil pohnout zipy. Sice se mi to podařilo,ale teď jsem na vážkách čím zipy namazat, aby do budoucna fungovaly.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slon
hodnocení

2x

Indulonu nikdy na zip, nachytá se na to prach a je zle. Suchý zip několikrát přejeď voskovou svíčkou.

hahanaj*
hodnocení

2x

svíčkou pěkně přejet jak zapnutý tak rozepnutý zip...

hodnocení

2x

Jen tak mimo soutěž -to nejsou důstojnické kanady ale boty zimní,kanady byly jen a pouze vz.60-černé šněrovací a vz.62 hnědé, opět šněrovací!

Tyto vlastním je od roku 1989?(první jsem fasoval v 1982 a ty druhé jsem vyhodil nedávno) a nikdy jsem zip speciálně nemazal, vždy jen krémem na boty při celkovém krémování nebo "poduškami šamponu"-olejem celou botou!

Jinak zipy na bundách, kalhotách atd jen potřu kostkou mýdla (suchou!)

jabraka*
hodnocení

0x

Indulonou.

JB

pohanka*
hodnocení

0x

Zip jsme pošudlali vždycky mýdlem, nebo svíčkou.

mnd®
hodnocení

0x

U hnědých ,,důstojnických,, mažu mýdlem jelenem.

Indulona ani omylem !

hodnocení

0x

V šatně školky, jsme dětem mazaly zipy na kozačkách mýdlem. :-D

martinna*
hodnocení

0x

já mažu zipy,lojem

hodnocení

Díky všem,budu postupně zkoušet všechny návrhy. Rozchodit se mi je podařilo pomocí W40 zoubek po zoubku,takže uvidíme.

lidus*
hodnocení

0x

Na zip používá manžel kalafunu nebo mýdlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]