Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrytí stoupačky sdk

Od: stavebniczech* odpovědí: 6 změna:

Nemáte někdo fotku nebo nákres, jak v rohu wc udělat sdk rošt na zakrytí stoupačky k odvětrání kanalizace napojený na šikminu v podkroví?

Pochopil bych, že se na zem dá uw profil a vztyčí cw profil, ale jak to chytit do té šikminy?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

0x

normálně naříznout a zlomit ten profil do požadovaného tvaru...nebo rozstřihnout a zas to vymodelovat...pak jen zaklopit SDK ve tvaru co vznikne

prazskejpepik*
hodnocení

0x

stačí UD a CD profil. UD se dá na zem a na šikminu a CD sestřihne do úhlu v šikmině do úhlu. sešroubovat texákem

doplněno 05.05.17 10:02:

nakonec se dá koupit i hotový roh z cemento, nebo sádrovláknité desky, který se přilepí. kdysi jsem ho chtěl koupit, ale cena mě odradila

stavebniczech*
hodnocení

Taky jsem nad tím přemýšlel, ale chtěl jsem to udělat po příčkovsku z UW a CW :) ale UD a CD musí stačit.

Ale pořád řešim to vodorovné UD na šikmině. Protože když ho dám kolmo na šikminu, tak ho nebudu mít kolmo k podlaze. To mám to UD přidělat do sdk desky šikminy a pak kleštěma naohýbat hrany a udělat z U pokřivené U?

prazskejpepik*

ano, je potřeba si nějak pomoci. vypodložit, naohýbat, nebo jen nastřihnout a ohnout CD a přišroubovat přes spešl hmoždinku rovnou do SDK, nebo trefit profil pod šikminou. mohlo se to udělat hned před opláštěním šikminy a naondulovat do rastru :)

jabraka*
hodnocení

0x

Takový kryt se dá samozřejmě vyrobit i bez nosných profilů.Ze spodu se SDK nařízne drážkou do Va složí se krabice.Ta se přišroubuje na několika místech ke zdi jen úhelníkama.Vřdyť se možná bude občas sundávat.

JABRAKA

stavebniczech*
hodnocení

To sundavání je pravda, jenže je to vedle záchodu, takže to stejně budu muset do cca 1m obložit.

Neobložené by mi to doma asi neprošlo. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]