Nejste přihlášen/a.
Nemáte někdo fotku nebo nákres, jak v rohu wc udělat sdk rošt na zakrytí stoupačky k odvětrání kanalizace napojený na šikminu v podkroví?
Pochopil bych, že se na zem dá uw profil a vztyčí cw profil, ale jak to chytit do té šikminy?
stačí UD a CD profil. UD se dá na zem a na šikminu a CD sestřihne do úhlu v šikmině do úhlu. sešroubovat texákem
nakonec se dá koupit i hotový roh z cemento, nebo sádrovláknité desky, který se přilepí. kdysi jsem ho chtěl koupit, ale cena mě odradila
Taky jsem nad tím přemýšlel, ale chtěl jsem to udělat po příčkovsku z UW a CW ale UD a CD musí stačit.
Ale pořád řešim to vodorovné UD na šikmině. Protože když ho dám kolmo na šikminu, tak ho nebudu mít kolmo k podlaze. To mám to UD přidělat do sdk desky šikminy a pak kleštěma naohýbat hrany a udělat z U pokřivené U?
Takový kryt se dá samozřejmě vyrobit i bez nosných profilů.Ze spodu se SDK nařízne drážkou do Va složí se krabice.Ta se přišroubuje na několika místech ke zdi jen úhelníkama.Vřdyť se možná bude občas sundávat.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.