Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Systém klik-klak

Od: helenavotavova odpovědí: 3 změna:

Máme doma v umyvadle systém klik-klak. Nějakou dobu fungoval, ale teď už klak neudělá. Zatlačí se, ale vypustit voda už nejde. Prosím praďte mi, v čem je problém? Děkuji, votavová.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady je trochu vidět složení tohoto uzávěru, pro názornost...většinou stačí rozebrat, vyčistit, složit; pokud není něco ulomené...je tam takový pístek s pružinkou...alespoň takový máme doma...

krtek6*
hodnocení

0x

mám ho též doma, nový...sotva jsem ho nainstaloval tak mi x instalatérů řeklo, že se to rádo ničí, že není nad špunt..pak si vyberte..:) člověk chce být moderní a nemože:-D

Nám tento uzávěr funguje pátým rokem, bez problémů...takže asi jak který, podle výrobce, podle kvality materiálu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]