Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jaké matrace by byli nejlepší do manželské postele. Pružinové,nebo jiné? Chtěla bych 2x 200x 160 cm.
Děkuji.
já bych vám poradil vzít v potas rozdíl hmotnosti. Jestli máte 120 kilo a manžel 60, pak v případě pružinových matrací máte problém. Potřebujete dvě rozdílné. Jinak se buď vy budete propadat do hlubin nebo váš manžel bude spát jako na prkně.
Proto je lepší použít sendvičové matrace s pěnovou gumou. Jedna strana se dělá pro větší zátěž a druhá je dělaná pro jakýsi zprůměrovaný standard 70-80 kg. Zátěžovou stranu objednáte podle toho těžšího a pro toho lehčího pak matraci obrátíte zátěžovou stranou dolů.
Když spočítám co dám jenom za postel,tak na matrace mi moc nezbyde. 8 tisíc je asi málo co? Nebo si musím odpustit koberce a jiné věci a budu mít matraci.
Pružinovou bych nekupovala. Mně je třeba i paměťová pěna trochu nepříjemná. Pokud hledáte nějaký rozumný kompromis kvalita x cena, zkuste kouknout na českého výrobce Postele Pohoda - kupovali jsme tam skoro před 2r postel, do ní matrace Miami a zatím jsou stále pěkné. Jsou tvrdší, což nám vyhovuje, není znát proležení... Jedna je za ca 2500,- a fakt mě pohodlností překvapily. Umím si představit lepší matraci, třeba za 8000,-jednu, ale na to jsme v době vybavování celého bytu neměli.
Zdravím. Ještě vás před koupí upozorním na jednu nepříjemnou věc. Některé matrace jsou sice dokonalé z hlediska ležení a spaní, ale jsou strašně vysoké, takže klasická prostěradla jsou na ně malá. Je to dost nepříjemné. Tak raději vybírejte z těch "placatějších". Ida
Hlavně matraci nekupujte od firmy TROPICO, materiál po kterém po chvíli ležení pálí celé tělo. Levná taky nebyla a měla jsem opravdu co dělat, aby mi ji vzali zpátky. Byla z paměťové pěny. Po vrácení peněz jsem si objednala taštičkovou a jsem s ní na 100% spokojená.
Mám jí pátý rok a ani se nehnulaPři každém převlíkání postele matraci otáčím.
Není někde chyba? Do každé postele 160cm? Tedy dvě matrace 160 cm x 200?
Ptám se proto, protože dostanete koupit i matraci 160 x 200. Je těžká a špatně se s ní manipuluje, špatně se na ni natahuje prostěradlo, ale zase lépe drží, než na dvou samostatných. Je kopatibilnější. Hlídejte si slevy třeba v Dormeo.
Také záleží, jaký máte podklad, rošt. Pevný nebo lamelový?
Nějaká kůže? Proč? Pak výjde cenově nastejno dřevo, masiv. A paráda na celý život!(Skoro celý.)
Dobře, no tak 80x200 a 80 x 200 cm. dohromady to tvoří rozměr na postel 200 cm dlouhou a 160 cm širokou
Právě že chci dvě matrace 80 x 200 cm a postel ještě nemám,ale chci s roštem
Jak dlouho by mi vydržela poslel potažená eko kůží? Máte někdo zkušenosti?
Ale eko kůže je přece koženka. Snad nechcete spát na kožence? Můžu Vám říct, že mám gauč z pravé kůže a někdy se stane, že na něm nějaká návštěva musí přespat. A nic příjemného to fakt není, i když na to natáhnu prostěradlo. Každej ráno hudruje. Ještě v létě to jde, ale v zimě je to fakt studené.
Ale suzymon, ta koženka je přece jenom na bocích a čele,jinak se spí na matracích Já mám zase sedačku z koženky a je jako nová i když se na ní spí jen občas. Natáhnu pod prostěradlo ještě deku a nikdo nic nepozná i já to mám vyzkoušené
Mám jí 10 let a můžu klidně poslat fotku. Asi záleží na druhu koženky a možná na výrobcích.
Doporučila by som objednať 2 matrace namiesto jednej. Za mňa určite matrace z taštičkovej pružiny, poprípade pružiny multipocket. Najlepšie obojstranné s dvojitou tvrdosťou matrace. Na matrace potom dokúpiť chránič matrace, čím predĺžite ich životnosť. Rám postele môže byť drevený alebo čalúnený, to už je podľa vkusu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.