Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jaké stavební pouzdro byste mi doporučili a proč? Zaujalo mě při hledání na internetu JAP, máte s ním někdo prosím praktické zkušenosti? Chtěla bych znát výhody a nevýhody. Děkuji.
mám ho doma..pro 80ky dveře...a pak mám 2x pro 60ky, které zajíždí do jedné kapsy .tzv. Pardubice...pouzdro šetří místo, je moderní, dveře se osazují velmi jednoduše...může se namontovat i tichý doraz..jediná nevýhoda je, že se opravdu musí poctivě a přesně osadit a zapěnit...samotné omítání už je v klidu..je to jak s klasickou zdí...pak se jen přetáhne lepidlem s perlinkou...aby to nepraskalo ve spojích...
montoval jsem jap a montoval jsem i nějaké jine,název si nepamatuji,nějak jako alvelis...nechce se mi to hledat. přišlo mi jako kopie japu,ale o dost levnější.
eclisse jsem nemyslel,ten je cenově stejný jako jap. píši o firmě z litomyšle,alvelis... nevím jak dnes,ale tenkrát,před dvěma lety,uměli dost dobrou cenu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.