Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s JAP pozdrem

Od: jaroslavap odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jaké stavební pouzdro byste mi doporučili a proč? Zaujalo mě při hledání na internetu JAP, máte s ním někdo prosím praktické zkušenosti? Chtěla bych znát výhody a nevýhody. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pár mých postřehů-JAP pouzdro je složitější na srovnání na rozdíl od klasických dveří a zapravení je daleko složitější.Ale zase je potřeba méně prosotru na dveře-zasouvají se dovnitř což je zase plus pro pouzdro.

Jiné pouzdra neznám,tyto jsem párkrát "dělal"!

krtek6*
hodnocení

0x

mám ho doma..pro 80ky dveře...a pak mám 2x pro 60ky, které zajíždí do jedné kapsy .tzv. Pardubice...pouzdro šetří místo, je moderní, dveře se osazují velmi jednoduše...může se namontovat i tichý doraz..jediná nevýhoda je, že se opravdu musí poctivě a přesně osadit a zapěnit...samotné omítání už je v klidu..je to jak s klasickou zdí...pak se jen přetáhne lepidlem s perlinkou...aby to nepraskalo ve spojích...

ovczaak*
hodnocení

0x

montoval jsem jap a montoval jsem i nějaké jine,název si nepamatuji,nějak jako alvelis...nechce se mi to hledat. přišlo mi jako kopie japu,ale o dost levnější.

krtek6*

ten výrobce je ECLIPSE ...má to akorát trochu jiný detaily...futrál a montáž je furt stejnej

ovczaak*

eclisse jsem nemyslel,ten je cenově stejný jako jap. píši o firmě z litomyšle,alvelis... nevím jak dnes,ale tenkrát,před dvěma lety,uměli dost dobrou cenu...

krtek6*

aha...tak to snad ani neznám..až teď jsem se musel podívat...tak cena se dá vždycky vyobchodovat...když člověk umí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]