Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myt nebo nemyt zed

Od: bambi* odpovědí: 8 změna:

Chci se zeptat jestli je potreba pred natazenim noveho stuku, zed po te co jsem z ni oskrabal puvodi barvu umyt a pak napenetrovat nebo staci rovnou napenetrovat a myti muzu vynechat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

2x

Přejeďte po zdi dlaní.Jestli zeď sprašuje,na dlani máte prach,je lepší ji umýt.Řemeslník-precizista-by to umyl.

bambi*
hodnocení

No na ruce mi zustava prach tak ji asi umyju, akorat jsem to zkousel a i tak obcas na ruce prach zustane. mam ji umyt i podruhe nebo to uz neni potreba?

furtnic*

Napenetrovat a natáhnout.Penetrace si s tím už poradí.Vlastní zkušenost.

technikjirik*
hodnocení

0x

umytí wapkou je téměř povinnost... Určitě umýt

bambi*
hodnocení

No wapkou to v byte asi zkouset nebudu ale diky za nazor

technikjirik*

omlouvám se za tu pitomost, nedošlo mi že to je v bytě... z nějakého mě neznámého důvodu jsem myslel že se jedná o fasádu.

V bytě se po oškrábání omývá zeď mýdlovou vodou. U sebe doma to tak dělám a trvám na tom i u řemeslníků při rekonstrukcích.

kjanik112*
hodnocení

0x

Jedno umytí stačí.

bambi*
28.09.09 00:05
hodnocení

ok diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]