Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zvolit vhodný domácí trezor do zdi

Od: lubro® odpovědí: 13 změna:

Potřeboval bych se poradit, jaký zvolit vhodný domácí trezor se zabudováním do zdi - její šířka je cca 45 cm. Nejlépe by se mi líbil nějaký biometrický na otisk prstu, ale těch zase není tolik...A pochopitelně cenově přijatelný, ne žádné deseti tisíce, apod. Díky za radu

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

satak
hodnocení

0x
Dle velikosti vaší hotovosti či velikosti zbraně...
trezory.cz/...
hodnocení

No hotovost tam asi žádná nebude *nevi* Nicméně pistole s náboji ano a nějaké šperky rovněž...

doplněno 01.05.17 12:37:

Ale nevidím tam to otevírání na otisk prstu, ty levnější převážně na klíč.

satak
Pořežete si prst a dovnitř se nedostanete...
Otisk nebrat ani u otevírání uživatele notebooku...natož trezoru.
hodnocení

Pochopitelně tam ta možnost pořezání je...Nicméně třeba v noci hledat někde klíč od trezoru anebo po tmě ho otevírat přes mechanický kombinační zámek či zadávat kód taky není nic ideálního. Alias říct zloději = chvilku počkej, než otevřu trezor a vezmu si na tebe pistol *stop*

abcd*
To je zas inteligentní názor. Takže místo toho mu řeknete pockej o vteřinu a půl míň, než si na tebe vezmu pistol? Btw jak se do něj dostanete když se vybije baterie? Ne nadarmo se tenhle systém po desetiletí používá.
hodnocení

Názor je určitě inteligentní, minimálně jako ta odpověď na něj...To jako má člověk spát s klíčem od trezoru pod polštářem? Přirozeně když náhodou dojdou baterie, tak jako druhá varianta bývá ten klíč...

doplněno 01.05.17 19:49:

Jak mi bylo doma sděleno, na klíč trezor prostě nechceme...Máme problémy najít klíče někdy od domu na zamčení, natož hledat další od trezoru...

satak
Jinak byt mám zabezpečený tak,aby se mi tam nikdo "potichu" nedostal...zbraň není potřeba,tedy pokuď nejste noční hlídač v bance...
leeroo
Tez mame trezor na zbrane a sama vidim u klice nevyhodu predevsim v jeho neustalem noseni u sebe. Resp. jde o to ho doma nezapomenout, kdyby se k nam nekdo vloupal, aby zbrane nezneuzil

Znamej nenosi klic od trezoru v kapse, ale udelal si doma neco jako hledani pokladu.
Jen on vi kde zacit, jakej klicek si vzit aby jinde neco nasel a otevrel neco jineho a tak postupne dal az skonci v trezoru.

hodnocení

0x

Mně by se líbil takový, co má tohle děvče v 1:01 pod postelí. Otevírá se kombinací tlačítek (ale jsou i verze na otisk prstu).

Na aliexpressu jsou podobné schránky za cca 100 - 150 dolarů.
aliexpress.com/...

hodnocení

0x

Klidně otisk prstu, i rohovku sejmout a porovnat hlasovou frekvenci :) U většiny stačí na otevření zemák, u jiných kus magnetu. Zloději se aspoň nemusí tahat s vrtačkou:

do tohoto si určitě bouchačku nezamykejte, to vás odprásknou už s principu:

V krabici od bot, hozenou pod postel, bude vše v bezpečí. Nebo koupit opravdický trezor *zed*

leeroo
Kdyz se k nam dostane zlodej, provrta trezor, ukradne zbrane a neco s nimi spacha, tak jsme z obliga, jelikoz jsme je dostatecne zabezpecili. Kdyz doma zapomenu klic od trezoru jsem na vine. Stejne tak zbran pod pistel fakt nehodim

karelnovotny
hodnocení

0x

Já osobně bych šel jak ostatní do klíče a navíc do trezoru podlahového.Ovšem na to jste se neptal.Jen názor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]