Nejste přihlášen/a.
Ahoj, po zime jsem zaviral vypousteci kohoutek, zrejme jsem ho utahoval moc silou, az mi zustal v ruce a zalomeny zavit v kohoutu. Protoze jsem hlavni uzaver montoval sam a jako laik jsem pred nej nedal sroubeni (?), tak kdybych ho chtel vymenit, jedine vyriznout z umelohmotne trubky a to se mi moc nechce. Neni nejaky forichtung, s kterym bych zbytek zavitu vysrouboval? Prikladam fotky.
Diky za radu! Sebor
vím, na co to může být. Jen jsem dal radu. Vyndat to jde několika způsoby, třeba i tím šroubovákem, Záleží jak je to ulomený. Pravda je taková, že tyhle kohouty jsou na dvě věci. Pravda je i taková, že to plastový šroubení je na dvě věci. Má se používat jen jako nouzový na půl roku a pak vyhodit.
Sestřihnout plátek pilky na kov, proříznout do zbytku závitu drážku a potom šroubovákem, nebo něčím špičatým zbytek závitu postupně vylomit. Dělal jsem to mnohokrát a bezproblému !
taky řešení ale pokud se poškodí závit je problém jak to utěsnit.Navíc časově je podstatně rychlejší 1 nebo 2 svary na plastu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.