Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trysky na sporák Mora 2120

Od: popelka® odpovědí: 6 změna:

Poraďte mi prosím,sháním trysky na sporák Mora 2120, hlavně levné.Dekuji.

doplněno 29.04.17 20:04:

Je to na Pb a hlavně typ Mora 2120

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Týýý brďo, ty nemáš Gúgla? Hele, třeba tady:

mall.cz/...

Jestli potřebuješ na zemní plyn, tak promiň, ale strejda Gúgl o nich ví taky;)

doplněno 29.04.17 20:12:

Jsou na PB a na Moru univerzální. Jinak by snad v nabídce byla pro Moru 2120 výjimka, že na ni nepasují;)

Pozor ! Trysky v odkazu jsou určené na novější modely sporáků.
Sporák 2120 měl jiné typy hořáků a i jiné trysky.
Nevím odkud jste, ale např. tady si můžete vyčíst, které trysky to jsou. Na tento starý typ sporáku už nedodávají sadu, ale jednotlivé trysky zvlášť, viz. popis:
levnesporaky.cz/...

hodnocení

0x

Zdravím, mám k dispozici sadu požadovaných trysek. Byly rezervní, když jsme měli na chalupě sporák na PB. Jsou nové, nepoužité. Pokud máte o ně zájem, napište mi do vnitřní pošty.

hodnocení

Ok, měl bych určitě zájem a jestli by jste mi je poslal a kolik by tak stali? Děkuji.

Napsala jsem Vám do vnitřní pošty.

hodnocení

0x

Zdravím,tady máte sadu pro váš sporák elny.cz/... .Sice jsou trošku draší,ale kvalitný. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]