Nejste přihlášen/a.
Ještě se na to nabalí poplatky spediterům, na poštu je zásilka asi moc veliká. Poplatek poště za vyclení je snesitelný, spediční firmy jsou výrazně dražší. Sám tam nakupuji a v naprosté většině spokojenost. Do nábytku bych asi nešel. To bych si raději zajel do Polska. Na Allegru se také dá výborně nakupovat, prakticky vše. Je to v EU tak si nemusím lámat hlavu se clem.
Hlavně když nakupuji, tak koukám na počet objednávek na dané zboží a hodnocení kupujících. V tomto případě bych viděl riskantní nákup.
Obecně ale Číňané umí, zrovna dnes mi přišla maličkost do dílny, skoro zdarma a perfektní.
Ta cena 303 USD je za 1 metr linky, ne za celou, aspon tak to chapu.
Unit Type: Meter
Package Weight: 70.0kg (154.32lb.)
Package Size: 70cm x 60cm x 60cm (27.56in x 23.62in x 23.62in)
Presne to budete vedet jen pokud jim napisete na ten email, aby vam vycislili kolik by stala cela linka na obrazku.
A budete platit clo i DPH, protoze cena presahuje 150 EUR. Kolik clo nevim, ale DPH 21% ano.
Kdyz sme pred par lety staveli kuchyn tak cca 1 metr linky vysel na 10 tisic, vic ci min podle toho jestli obyc z ikea nebo luxusnesjsi z draheho studia ... kdyz k 303 USd pridate jeste DPH a pripadne clo jste na cca 10 tisicich na metr taky. A to bych se dost bala co prijde v bedne a v jakym stavu ... poslani na reklamaci by se asi doost prodrazilo.
Taky tomu tak rozumím. Objednávka se zadává v metrech a i ta cena odpovídá metru. Doprava pouze lodní v kontejneru, k potom překládka, pošta a proclení, nejspíš zde i demonzáž obalu...
Tchán si objednává s Aliexpressu něco neustále. V Únoru si objednal semena paprik, rajčat a okurek a skoro nic mu nevyrostlo, pak si objednal cyklistické tričko, které mělo křivě sešitou kapsu, poté si objednal triko ferrari, které (byť objednal na svoji velikost XXL), přišlo jakési Lko, ve kterém neschoval ranec, pak objednal kšandy (ty ještě nevyzkoušel), ale předpokládám, že jedna bude kratší než druhá.
Nedávno mi přišlo tričko, je kvalitní, naprostá spokojenost. Běžně tam textil nekupuji, tričko bylo s logem okruhu kde jsem kdysi závodil a je to moje srdeční záležitos. Kupuji tam technické věci a nepamatuji, kromě dvou myší k PC po dolaru, že bych něco zahodil. Mám odtud perfektní navigaci, digitální šupleru a uhloměr, měrky na ventily, závitové měrky, speciální klíče na ventily a spousty dalšího a vše věrnně slouží. Modem pro LTE stál polovinu co přesně stejný se prodává u nás.
Je to i o tom, jak se umí nakupovat. Známý tam kupoval vstřikování na motocykl a už mu to jezdí a číňané mu i na přání upravovali software.
já dostal od bratra žárovky do auta H4 super bílé světlo, které kupoval odtud. vydržely pár minut, roztekly se. po prozkoumání nebyly ze skla, ale z plastu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.