Nejste přihlášen/a.
Všechny zdravím,
rád bych se zeptal, jestli máte někdo zkušenosti s kuchyňskýma studiema na Moravě, ideálně okolí Přerova a Olomouce. Měl jsem několik doporučení na Monarc v Přerově, ale ten, jak jsem zjistil, tento měsíc zavřeli. Oresi a Maxi Orion jsem po zkušenostech rodičů a známých zavrhl.
Měli byste nějaké doporučení?
Jsem z Přerova..kuchyň též řeším...na doporučení Ovčáka bych se vybodl..zrovna laminol jsou drazí jak čert a ochota (moje zkušenost) je minimální...Oresi jsou amatéři s malým výběrem a technicky neschopným personálem...jak máte nějakej atyp nebo něco jiného tak nedokáží nic..mají jen dobrej marketing..Maxi orion je zas sektor a kvalita hrozná..já kuchyň řeším přes JENSEN Olomouc (nyní už LENDR)...důvod? Známost, zkušenost s kvalitou...V Monarcu jsem byl také, paní tam byla ochotná (nyní na mateřské), ale cenově byla mimo mísu, bohužel...oslovoval jsem i přímo truhláře v okolí Přerova a Olomouce a kupodivu byli dražší jak celé studio..
krtku ze severní,zdravím...psal jsem,že studia na inspiraci,do laminolu nakouknout,nee kupovat.... k tomu truhláři,zkuste si najít cigánka z předmáku,bydlí na karasově ulici. oproti laminolu je o půlku levnější,dělá večer po zaměstnání...
Děkuju za tip. Mám právě v úmyslu jít tou cestou, že si nechám udělat návrh "kdekoliv," ale výrobu zadám nějakýmu stoláři.
Já bydlím právě kousek od Přerova, takže se snažím sehnat něco z našeho regionu. Vím, že někteří lidí si to navrhnou sami, ale já bych právě chtěl spíš dopředu vědět, jak to bude v tom prostoru vypadat. Tím spíš, že zvažuju ostrůvek, tam už se to blbě představuje jen z hlavy nebo jen pomocí půdorysu. O tom, že je Laminol drahej jsem už slyšel od známýho stolaře ze Sušic. Byl jsem rozhodnutej pro ten Monarc, ale když jsem tam včera dojel, tak jsem našel jen ceduli, že je prodejna od, tuším, 13.4. zavřena. Děkuju za tip.
Nevím jaké máte možnosti nebo v jaké fázi máte kuchyň rozpracovanou...ale já si vzal normálně tužku...a načmáral si na podlahu a stěny jaké jsou možnosti ohledně rozměrů (měl jsem hrubou stavbu)...a z toho jsem vycházel..pak jsem jen přišel do studia a tam to dali do 3D a poradili co je kravina a co ne...třeba uspořádání a tak..pak jsem chodil s výsledkem a žádal ceny... pokud nemůžete čmárat...tak si kupte malířskou maskovací pásku a nalepte si půdorys na podlahu, stěny atd...uvidíte jak alespon něco bližšího...
To je dobrá rada. Já to mám teď bohužel jako skladiště. Rekonstruuju barák včetně stropů (stropních konstrukcí) a nových příček se změnou dispozice, ale zároveň v něm i bydlím, takže je to boj o prostor, kam zrovna co odstavit, aby to nezavazelo.
řekl bych - zbytečné vyhazování peněz... do studia jděte jen na obhlídku,pro inspiraci. potom si vymyslete kuchyň,proberte to v rodině,udělejte si návrh. ten ukažte vodaři a elektrikáři,také k tomu řeknou své... no a s jasným návrhem najděte stolaře,který ji vyrobí. ušetříte desítky tisíc. mmchdm,v přerově je firma laminol,má slušný kuchyňský program na doplňky,také nakoukněte
ahoj, my jsme měli právě dělanou kuchyň z Oresi, je to teprve asi rok a půl co jsme si jí nechali udělat a zatím je to dobrý... jen my jí máme od Brna, tak nevím jestli to něco ovlivní... ale všechno je to hodně o tom jaké máte materiály a na to se všude dá dohlídnout.
Rodiče mají kuchyň taky z Oresi. Až po návrh to bylo všechno v pořádku, když pominu to, že je to opravdu jen skládání standardizovaných skříněk. Ale to neodsuzuju, v pořádku. Jen při montáži se zjistilo, že nám neposlali LED osvětlení a když jsme se po něm sháněli, tak nejdřív nebylo možný se konkrétní zodpovědné paní dovolat, a až se to podařilo, tak se začla vymlouvat, že osvětlení nebylo v objednávce a následně že ho rodiče nezaplatili. Dali za linku přes 100tis. a paní je bude obviňovat, že nezaplatili světla asi za 1000Kč? To mi přijde jako opravdová drzost. Navíc při montáži musel tatík montérům říkat, kam mají dát který dvířka, protože by se absolutně neobtěžovali, aby na sebe aspoň přibližně navazovali leta v dekoru. Ještě jim při montáži urazili špaletu u dveří, ale tak to se stane. A nakonec po nich ještě chtěli asi 300Kč za instalační materiál jako kabel k indukční desce, hliníková roura k digestoři, hadice k baterii. Proč sakra, když dám přes 100tis. za linku po mě ještě někdo chce tři stovky? Nejde mi o tři stovky, ale o ten princip, že to stojí nemálo peněz a oni pak ještě přijdou s tímhle. Jsou to samostatně jen blbosti, ale ve výsledku je to něco, co mě opravdu odrazuje od spolupráce s takovou firmou.
Minulý týden jsme byli v Mobelixu v OC Haná a velmi seriozně nám tam pán navrhl kuchyň podle toho co jsme chtěli. Opravdu spokojenost!
No seriozně Vám mohl navrhnout...ale krámu typu Asko, Mebelix, atd...jsou jeden jak druhej o ničem..prostě jen sektor..na pár měsíců
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.