Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez nejde nastartovat

Od: martinpeugeot® odpovědí: 2 změna:

dobrý den mám starý křovinořez za rok max 5 hodin provozu. ted na jare mi nejde nastartovat, celé jsem to proto vyčistil , svíčka dává jiskru, ale po neuspesných startech je mokrá, zkusil sjem ji i nařát nepomohlo. dám zitra novou, mozna je už špatný i benzín - v kanystru mám smes benzin olej asi uz 2 roky :)

ono to jako i chce chytnout ale neudrzi, zdá se jakoby by ten motor kopal pri roztáčení...

má nekdo zkusenost? nezdá se že by by byla závada v mechanice - loni jeste fungoval bez potíží

diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dobrý den na devadesátdevět procent je to palivem palivo pro tyto stroje uchovávám max dva měsíce potom leju do auta starým palivem můžete stroj i zadřít takže zkusit s novým palivem a uvidíte jinak neuvádíte jakou máte značku jakýmodel takže víc poradit nemohu samozřejmě můžou být špatné i membrány nebo sací košík v nádrži ale když máte mokrou svíčku tak to asi nebude pokud by se vám to uchlastávalo i s novým palivem bude patrně seklá jehla v karburátoru a když máte mokrou svíčku tak ji ze stroje vyndejte protočte mnotor na prázdno pak svíčku vratte a na plný plyn bez sytiče zkuste startovat

hodnocení

tak jsem to jiz zjistil, dole jak je hlava se strunou tak to bylo zaseklé /plechový kryt/ slo to velmi tezko otáčet opravil jsem to zkusil nastartovat a funguje to bez potíží... taková lblbost.. benzin radeji dam pak nový

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]