Nejste přihlášen/a.
dobrý den mám starý křovinořez za rok max 5 hodin provozu. ted na jare mi nejde nastartovat, celé jsem to proto vyčistil , svíčka dává jiskru, ale po neuspesných startech je mokrá, zkusil sjem ji i nařát nepomohlo. dám zitra novou, mozna je už špatný i benzín - v kanystru mám smes benzin olej asi uz 2 roky
ono to jako i chce chytnout ale neudrzi, zdá se jakoby by ten motor kopal pri roztáčení...
má nekdo zkusenost? nezdá se že by by byla závada v mechanice - loni jeste fungoval bez potíží
diky
dobrý den na devadesátdevět procent je to palivem palivo pro tyto stroje uchovávám max dva měsíce potom leju do auta starým palivem můžete stroj i zadřít takže zkusit s novým palivem a uvidíte jinak neuvádíte jakou máte značku jakýmodel takže víc poradit nemohu samozřejmě můžou být špatné i membrány nebo sací košík v nádrži ale když máte mokrou svíčku tak to asi nebude pokud by se vám to uchlastávalo i s novým palivem bude patrně seklá jehla v karburátoru a když máte mokrou svíčku tak ji ze stroje vyndejte protočte mnotor na prázdno pak svíčku vratte a na plný plyn bez sytiče zkuste startovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.