Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké topení do koupelny

Od: lele odpovědí: 10 změna:
Zdravím mám v rd koupelnu 3x3 m a výšku 2,4m budu mít klasický radiátor o výkonu 1500w a žebřík 900w a ještě podlahové elektricke.bude to dostatečně pocitově příjemné teplo?jak máte vy?můžete i fota koupelny.dělám rekonstrukci a každý nápad se hodí. Dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Máme jen velký žebřík a naprosto stačí

hodnocení

0x

Ano...i na koupelnu ve starém domě (natož v novějším) výkon cca 3kW stačit bude. A to "až kam".

Že tam toho nenacpete ještě víc..Určite se tam ještě 2-3 radiátory vejdou..

repkin*
hodnocení

0x
Hlavně nezapomeňte ventilátor na odvětrání vlhkosti a na elektrikářské bezpečnostní zóny.

hodnocení

0x

lele, v jednom bytě mám koupelnu bez větrání, okna i topení. Již mnoho let a bez problémů.

ve druhém bytě mám koupelnu, opět bez okna, bez ventilátoru, ale s žebříkem na vytápění.

Taky bez problémů. Ze mne si ale příklad neberte, jak je krásné, když vylezete z vany na teplou podlahu a stojíte na ní třeba jen minutu denně.

jabraka*
hodnocení

0x

koupil a vyzkoušel jsem malý ohřívač ventilátor do zásuvky:"Handy heater"Jeho příkon 370W postačuje pohodlně k vyhřátí vzduchu v koupelně do 15 m2.Má regulaci teploty ,takže po nastavení 25 stC je koupelna vyhřáta během 10 minut.Pak přístroj sám vypne.

JABRAKA

hodnocení

0x

Mám v nevelké koupelně bez okna (větrání do světlíku) tohle prehystorické 500 W topidlo (já ho tam nedával, už tam bylo).

Ani už si nepamatuju, kdy jsem ho naposled zapínal. V zimních měsících by sice neškodilo lehce přitopit, ale vyloženě zima v koupelně nebývá.

Jaké topení do koupelny
akim

Jéé,s láskou vzpomínám na koupelnu u rodičů s infrazářičem, teplo v minutě, pocitově úplně něco jiného než teď od žebříku, pokud se to zapomnělo vypnout tak se vedrem prohejbaly dveře:)), akorát mokrej ručník na tom neuschne.

hodnocení

0x

Ty se tam budeš vařit nebo přímo opékat*sok**sok**sok*

krtek6*

to má určitě kvůli manželce...aby pak byla celá žhavá*haha*

To jo, ale jen aby nedopadla jako ty dvě uvařené v sauně minulý týden*bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]