Zdravím mám v rd koupelnu 3x3 m a výšku 2,4m budu mít klasický radiátor o výkonu 1500w a žebřík 900w a ještě podlahové elektricke.bude to dostatečně pocitově příjemné teplo?jak máte vy?můžete i fota koupelny.dělám rekonstrukci a každý nápad se hodí. Dekuji
koupil a vyzkoušel jsem malý ohřívač ventilátor do zásuvky:"Handy heater"Jeho příkon 370W postačuje pohodlně k vyhřátí vzduchu v koupelně do 15 m2.Má regulaci teploty ,takže po nastavení 25 stC je koupelna vyhřáta během 10 minut.Pak přístroj sám vypne.
Mám v nevelké koupelně bez okna (větrání do světlíku) tohle prehystorické 500 W topidlo (já ho tam nedával, už tam bylo).
Ani už si nepamatuju, kdy jsem ho naposled zapínal. V zimních měsících by sice neškodilo lehce přitopit, ale vyloženě zima v koupelně nebývá.
akim
Jéé,s láskou vzpomínám na koupelnu u rodičů s infrazářičem, teplo v minutě, pocitově úplně něco jiného než teď od žebříku, pokud se to zapomnělo vypnout tak se vedrem prohejbaly dveře), akorát mokrej ručník na tom neuschne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.