Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám v rd koupelnu 3x3 m a výšku 2,4m budu mít klasický radiátor o výkonu 1500w a žebřík 900w a ještě podlahové elektricke.bude to dostatečně pocitově příjemné teplo?jak máte vy?můžete i fota koupelny.dělám rekonstrukci a každý nápad se hodí. Dekuji
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
lele, v jednom bytě mám koupelnu bez větrání, okna i topení. Již mnoho let a bez problémů.
ve druhém bytě mám koupelnu, opět bez okna, bez ventilátoru, ale s žebříkem na vytápění.
Taky bez problémů. Ze mne si ale příklad neberte, jak je krásné, když vylezete z vany na teplou podlahu a stojíte na ní třeba jen minutu denně.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]