Nejste přihlášen/a.
Ahojky...ráda bych si pořídila novou pánev...ale jakou? Jaká je podle vás nejlepší?
Mám doma pánev z černé litiny,kterou jsem koupil před 50 lety v Č ,Budějovicích přímo u firmy.Nenechám na ni dopustit.Pak jsem koupil nerezovou pánev s mikropovrchem,těžkou,s velkouu tepelnou kapacitou,od "šmejdů" na zájezdu,Prodali mi ji tenkrát za 50 %,protože byla zkoušená na produkci.V poslední době jsme dostali dárek,lehkou keramickou větší obsah,výborná,dá se osmažit maso i bez tuku.Takže moje rada,na trhu se dá koupit mnoho druhů pánví,ale to si člověk musí vybrat podle sebe.
JABRAKA
Dobrý den, konkrétní firmu neporadím, ale hlavně by měla mít pánev silné dno, aby se časem (horkem) nezkroutila - ovšem, pánev bude těžší (s tím je nutné počítat). A také počítejte s tím, že jedna pánev Vám zřejmě nebude stačit, resp. nízká bude na smažení (např. palačinek) a vysoká je vhodná např. na zeleninu a masovou směs. Jinak, litina je dobrá volba (pro silnou ženu). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.