Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pánev - jaká

Od: sue* odpovědí: 4 změna:

Ahojky...ráda bych si pořídila novou pánev...ale jakou? Jaká je podle vás nejlepší?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Před časem byla v Kauflandu věrnostní akce, kde jsem objevil pánve Fissler. Musím říct, že nádobí téhle značky je v porovnání s ostatními opravdu výrazně lepší.

nomad*
hodnocení

0x

To záleží taky na plotně. Na indukční nějakou vrstvenou, jinak asi obyč teflnoku (ekonáckům nevěř). Hlavně žádnou kravinu s "lotosovým efektem", ta u nás letěla do koše po prvním použití.

jabraka*
hodnocení

0x

Mám doma pánev z černé litiny,kterou jsem koupil před 50 lety v Č ,Budějovicích přímo u firmy.Nenechám na ni dopustit.Pak jsem koupil nerezovou pánev s mikropovrchem,těžkou,s velkouu tepelnou kapacitou,od "šmejdů" na zájezdu,Prodali mi ji tenkrát za 50 %,protože byla zkoušená na produkci.V poslední době jsme dostali dárek,lehkou keramickou větší obsah,výborná,dá se osmažit maso i bez tuku.Takže moje rada,na trhu se dá koupit mnoho druhů pánví,ale to si člověk musí vybrat podle sebe.

JABRAKA

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, konkrétní firmu neporadím, ale hlavně by měla mít pánev silné dno, aby se časem (horkem) nezkroutila - ovšem, pánev bude těžší (s tím je nutné počítat). A také počítejte s tím, že jedna pánev Vám zřejmě nebude stačit, resp. nízká bude na smažení (např. palačinek) a vysoká je vhodná např. na zeleninu a masovou směs. Jinak, litina je dobrá volba (pro silnou ženu). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]