Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzda dveří

Od: honza11* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

marně už delší čas hledám jak přibržďovat špatně namontované balkonové dveře, které mají snahu se otevírat.

Měly by prostě zůstávat a lehce být brzděny v jakékoliv poloze na větrání, i zavřené, když nemají venkovní kliku.

Je to blbost, ale už jsem navštívil spoustu obchodů a vůbec nechápou co hledám.

Pokud mi někdo neporadíte, budu to muset nějak vyrobit doma.

Díky a těším se na radu.

Honza.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaké provedení dveří máte? Jaké panty? Jsou dveře i výklopné, poloha větrání? Dejte foto pantů... jinak s nějakou "brzdou"dveří v bytě jsem se ještě nesetkal...možná až někdy...Brano, to je něco jiného...špatně usazené dveře - není možná reklamace? Dejte foto, jedno řešení mám, ale záleží na pantech...

doplněno 24.04.17 22:46:

Myslíte něco takového? Trochu víc ten systém popište...

honza11*
hodnocení

Díky.

Jsou to plastové balkonové dveře. Panty 2 x.

Existovala taková tyčka procházela držákem na dveřích, držák měl kuličkou s pérem na přitažení dle potřeby. Pokud se pamatuji tak to fungovalo.

Honza

honza11*
hodnocení

Díky za rady,

asi si to vyrobím sám.

16000 Kč za něco co ani nevím jak to funguje to né.

Ale zkusím se podívat v obchodech a ošahat si to.

Tak ještě jednou díky.

Honza

hodnocení

0x

Možná by šel použít některý z níže uvedených zavíračů dveří. Je však třeba zjistit, zda jdou nastavit tak, aby úplně nezavíraly, ale držely dveře v dané poloze:

sezam.cz/...

sezam.cz/...

eshop.mcsystems.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]