Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit koberec?

Od: papene* odpovědí: 4 změna:

Máme v obýváku šedivo melírovaný koberec bez vlasů nebo jak se tomu říká.A chtěla bych ho vyčistit.Má po sobě dost fleků.*blee*

Od čeho ani nevím*nevi*.Nejlepší by bylo koupit nový,ale ten až na jaře po nové střeše.Teď to musíme nějak vydržet ale kdo má na něj koukat.

Zkoušela jsem na sucho i na mokro,vysavačem i růčo a zkutek utek.

Nevíte nějaky fígl?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobré je běžným čističem na koberce navlhčit koberec,pak posypat důkladně solí,nechat působit 3 hodiny i přes noc a pak vysát,a přejet hadrem namočeným v octové vodě,pro zjasnění barev,ještě jsem slyšela způsob kyselým zelím,ale to nemám odzkoušené,vadil by mi asi ten pach...ale prý to funguje.

stenly*
hodnocení

1x

Zrovna dnes jsem mluvil s paní která si nemohla vynachválit servo šampon rapid velvana .Je to šampon na mytí aut ale na koberce podle ní nic lepšího není.Já s ním tedy umývám jenom auta a ta umyje velice dobře nevím oničem co by to zvládlo lépe.Stačí ho dát málo, je to prášek bledě modré barvy.Ale osobní zkkušenost s ním na koberce nemám.

doplněno 27.09.09 07:03:

To jestli servošampon rapid koupíte u pumpy ,to nevím v drogerii jej většinou seženete.Stojí okolo 110kč balení 750g červený plastový obal.

papene*
hodnocení

Zkusím cokoliv.Koberci to již uškodit víc nemůže.:D

Kde ho koupím,u pumpy?

Já na koberce uspěl s karcherem od souseda a s akypem na koberce..ale to je dle možností.U sedačky to neůze nechválit..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]