Nejste přihlášen/a.
Máme v obýváku šedivo melírovaný koberec bez vlasů nebo jak se tomu říká.A chtěla bych ho vyčistit.Má po sobě dost fleků.![]()
Od čeho ani nevím
.Nejlepší by bylo koupit nový,ale ten až na jaře po nové střeše.Teď to musíme nějak vydržet ale kdo má na něj koukat.
Zkoušela jsem na sucho i na mokro,vysavačem i růčo a zkutek utek.
Nevíte nějaky fígl?
Zrovna dnes jsem mluvil s paní která si nemohla vynachválit servo šampon rapid velvana .Je to šampon na mytí aut ale na koberce podle ní nic lepšího není.Já s ním tedy umývám jenom auta a ta umyje velice dobře nevím oničem co by to zvládlo lépe.Stačí ho dát málo, je to prášek bledě modré barvy.Ale osobní zkkušenost s ním na koberce nemám.
doplněno 27.09.09 07:03:To jestli servošampon rapid koupíte u pumpy ,to nevím v drogerii jej většinou seženete.Stojí okolo 110kč balení 750g červený plastový obal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.