Nejste přihlášen/a.
Máme v obýváku šedivo melírovaný koberec bez vlasů nebo jak se tomu říká.A chtěla bych ho vyčistit.Má po sobě dost fleků.
Od čeho ani nevím.Nejlepší by bylo koupit nový,ale ten až na jaře po nové střeše.Teď to musíme nějak vydržet ale kdo má na něj koukat.
Zkoušela jsem na sucho i na mokro,vysavačem i růčo a zkutek utek.
Nevíte nějaky fígl?
Zrovna dnes jsem mluvil s paní která si nemohla vynachválit servo šampon rapid velvana .Je to šampon na mytí aut ale na koberce podle ní nic lepšího není.Já s ním tedy umývám jenom auta a ta umyje velice dobře nevím oničem co by to zvládlo lépe.Stačí ho dát málo, je to prášek bledě modré barvy.Ale osobní zkkušenost s ním na koberce nemám.
doplněno 27.09.09 07:03:To jestli servošampon rapid koupíte u pumpy ,to nevím v drogerii jej většinou seženete.Stojí okolo 110kč balení 750g červený plastový obal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.